Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Sanzi Beauty, Brynserum - Eyebrow Enchancing Serum, 5 ml.

489,00 kr.
Varenummer: 2706
Kommer snart igen
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sanzi Beauty

Ønsker du dig fyldigere og stærkere øjenbryn på en sund og effektiv måde, så skal du prøve Sanzi Beauty eyebrow enchancing serum. Sanzi Beauty, Brynserum's helt specialt udviklede brynserum formel, som indeholder aktive og komplekse ingredienser, giver dine øjenbryn det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Du får stærkere & fyldigere bryn, når du påføre serum hver dag i 8-16 uger. Sanzi Beauty, Brynserum er rig på peptider og antioxidanter. Den er oliefri, hormonfri, parabenefri og den er uden tilsat parfume. Sanzi Beauty, Brynserum er også vegansk certificeret.

  • Sanzi Beauty, Brynserum er simpel og let at anvende. Du påføre med penslen på øjenbrynene. Det er en god ide altid at tage serum på både morgen og aften, så du får bedre resultat. De første forandringer ses efter 8-10 uger. Det er vigtigt at huske at resultatet kan variere fra person til person.

Aqua, Myristoyl Pentapeptide-17, Glycerin, Propylene Glycol, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Cucurbita Pepo Seed Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol
, Arginine, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, 
 Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Dechloro Dehydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide

Sanzi Beauty er et firma der går op i kvalitet! De ønsker at skabe produkter der har den højeste kvalitet, masser af naturlige ingredienser og så er produkterne 100% veganske. Der er ingen produkter der bliver testet på dyr og der tages masser af hensyn til klimaet under produktion.

Du finder en hudpleje serie der arbejder effektivt mod aldringstegn, samtidig med at den opstrammer og fugter din hud.


Du finder også en serie til dine vipper og bryn.

Der er blandt andet vippe serum der får dine vipper til, at blive længere og fyldigere.

En brynserum der hjælper bryn med igen, at bliver fyldige og komme frem efter overplukning, sygdom og barbering.

Sidst er der lavet en conditioner der hjælper dine vipper og bryn med ikke, at udtørre og blive skøre. Den bruges som en kur til dine hår og er også super god at bruge efter lashlift, så det holder længere og hårene ikke udtørrer og knækker.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare