❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Sanzi Beauty, Eye Zone Conditioner Serum, 8 ml. Abonnement

Hver 5. måned

220,15 kr. / måned

Ved at købe Sanzi Beauty, Eye Zone Conditioner Serum på abonnement får du automatisk tilsendt en ny, så du ikke løber tør. Du bestemmer selv, hvor ofte den skal komme.

Du sparer 15% og får fri fragt.

Vi anbefaler du vælger hver 2. måned, så du ikke løber tør.

1
+
Køb
Beskrivelse
Fordelene ved abonnement
Anvendelse
Ingredienser
Sanzi Beauty

Ønsker du dig sunde og velplejede øjenvipper og øjenbryn, så er Sanzi Beauty eye zone conditioner lige noget for dig. Sanzi Beauty, Vippe & Bryn Conditioner er helt specielt udviklet til at pleje dine vipper og og bryn på en naturlig og effektiv måde. Sanzi Beauty, Vippe & Bryn Conditioner er desuden udviklet af de bedste ingredienser som giver et sundt og glansfuldt udseende og forlænger levetiden af hårene.

Sanzi Beauty, Vippe & Bryn Conditioner er rigtig god til, at pleje dine vipper efter et lashlift også, så hårene ikke udtørrer og knækker. Du forlænger også lash liftets levetid.

Sanzi Beauty, Vippe & Bryn Conditioner er rig på peptider og antioxidanter. Den er oliefri, hormonfri, parabenefri og den er uden tilsat parfume. Den er også vegansk certificeret.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv hvordan ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 15% rabat og fri fragt
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at sende os en mail
  • Der er ingen binding

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

  • Sanzi Beauty, Vippe & Bryn Conditioner skal blot smøres på dine bryn og i vippekanten 1-2 gange om dagen for at de bliver stærke og velplejede.

Aqua, Glycerin, Carbomer, Panthenol, Myristoyl Pentapeptide-17, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Arginine, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbitol, Copper Tripeptide-1, Glycine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Sanzi Beauty er et firma der går op i kvalitet! De ønsker at skabe produkter der har den højeste kvalitet, masser af naturlige ingredienser og så er produkterne 100% veganske. Der er ingen produkter der bliver testet på dyr og der tages masser af hensyn til klimaet under produktion.

Du finder en hudpleje serie der arbejder effektivt mod aldringstegn, samtidig med at den opstrammer og fugter din hud.


Du finder også en serie til dine vipper og bryn.

Der er blandt andet vippe serum der får dine vipper til, at blive længere og fyldigere.

En brynserum der hjælper bryn med igen, at bliver fyldige og komme frem efter overplukning, sygdom og barbering.

Sidst er der lavet en conditioner der hjælper dine vipper og bryn med ikke, at udtørre og blive skøre. Den bruges som en kur til dine hår og er også super god at bruge efter lashlift, så det holder længere og hårene ikke udtørrer og knækker.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare