❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Sanzi Beauty, Favorit pakken

Hver 3. måned

853,00 kr. / 3. måned

Køb dine favorit produkter fra Sanzi Beauty på abonnement og få dem leveret direkte til døren, så du ikke løber tør. Normal prisen for alle 4 produkter er 1066 kr.

Du sparer 20% og får fri fragt.

Vi anbefaler du vælger hver 2. måned, så du ikke løber tør.

1
+
Køb
Beskrivelse
Fordelene ved abonnement

Med Sanzi Beauty Favorit pakken får du 4 bestsellers!

I denne pakke er der 4 produkter der plejer og fremhæver dine vipper. Du finder en vipperserum, som giver fylde og længde. En oliefri makeupfjerner der blidt fjerner selv vandfast mascara. En Conditioner, som plejer dine vipper og holder dem sunde og deres nyeste skud en fantastisk mascara der buer dine vipper og åbner øjnene flot op.

Med Favorit pakken på abonnement får du:

1 x Eye Zone Conditioner Serum, 8 ml. - er helt specielt udviklet til at pleje dine vipper og og bryn på en naturlig og effektiv  måde. Den er desuden udviklet af de bedste ingredienser som giver et sundt og glansfuldt udseende og forlænger levetiden af hårene.

1 x Eyelash Growth Serum, 5 ml. - Er en helt speciel udviklet vippeserum formel, som indeholder aktive og komplekse ingredienser, giver dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat. Du får længere & fyldigere vipper, når du påfører serum hver dag i 6-16 uger.

1 x Mascara Volume & Curl, 6 ml. - Rammer dine øjne smukt ind. Dine vipper får masser af volume og fylde og så giver den buede børste dem et flot buk. Mascaraen indeholder masser af plejende ingredienser der både plejer og styrker dine vipper. 

1 x Oil-Free Makeup Remover, 120 ml. - Er en makeup fjerner der effektivt og mildt renser din hud for makeup. Den er oliefri og kan derfor sagtens anvendes af dig der bruger lash extensions og Lash Lift.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv hvordan ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 15% rabat og fri fragt
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at sende os en mail
  • Der er ingen binding

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare