Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Sanzi Beauty, Deluxe Facial Oil, 20 ml.

289,00 kr.
202,30 kr.
Varenummer: 2702
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sanzi Beauty

Ønsker du din hud får en optimal pleje, samtidig med at den får beskyttelse mod ydre påvirkninger, som vind og vejr. Sanzi Beauty, Deluxe Facial Oil er en koncentreret og nærende olie der trænger dybt ind i din hud. Sanzi Beauty, Deluxe Facial Oil er bygget op på nøje udvalgte ingredienser, som jojoba, mandelolie og mange vitaminer der er gode for din hud.

Sanzi Beauty, Deluxe Facial Oil kan med fordel bruges som en "vinterjakke" nu hvor kulden sætter ind, så du beskytter din hud mod karsprængninger og tørhed. Anvend et par dråber om morgene og lad dem trække ind i huden før du påfører din dagscreme ovenpå.


Uden parfume og parabener.

100% vegansk.

Velegnet til alle hudtyper.

Sanzi Beauty, Deluxe Facial Oil anvendes efter Cleansing foam og Tonic. 2-3 pump masseres ind i huden. Anvend herefter en dagscreme, så huden er beskyttet.

Avena Sativa Germ (Oat) Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil, Camellia Japonica Flower Extract, Hydrogenated Sweet Almond Oil, Euterpe Oleracea Fruit (Acai) Oil, Citric Acid, Phytosterols, Tocopherol (Vitamin E)

Sanzi Beauty er et firma der går op i kvalitet! De ønsker at skabe produkter der har den højeste kvalitet, masser af naturlige ingredienser og så er produkterne 100% veganske. Der er ingen produkter der bliver testet på dyr og der tages masser af hensyn til klimaet under produktion.

Du finder en hudpleje serie der arbejder effektivt mod aldringstegn, samtidig med at den opstrammer og fugter din hud.


Du finder også en serie til dine vipper og bryn.

Der er blandt andet vippe serum der får dine vipper til, at blive længere og fyldigere.

En brynserum der hjælper bryn med igen, at bliver fyldige og komme frem efter overplukning, sygdom og barbering.

Sidst er der lavet en conditioner der hjælper dine vipper og bryn med ikke, at udtørre og blive skøre. Den bruges som en kur til dine hår og er også super god at bruge efter lashlift, så det holder længere og hårene ikke udtørrer og knækker.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare