Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Sanzi Beauty, Refreshing Eye Cream, 15 ml.

289,00 kr.
231,20 kr.
Varenummer: 2701
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sanzi Beauty

Døjer du med poser under øjnene, mørke rander og fine linjer eller vil du blot undgå at få dette, så skal du kigge lidt på denne øjencreme. Sanzi Beauty, Refreshing Eye Cream indeholder ingredienser, som er aktive som retinol, hyaluronsyre og squalane. Alle disse ingredienser er med til at fylde huden ud og give masser af fugt. Sanzi Beauty, Refreshing Eye Cream indeholder også vigtige vitaminer og mineraler der er god for din hud. Brug Refreshing eye cream, hvis du ønsker at pleje den sarte hud om øjnene og få den til at se mere frisk og glat ud.

Uden parfume og parabener.

100% vegansk.

Velegnet til alle hudtyper.

Sanzi Beauty, Refreshing Eye Cream anvendes på ren hud inden du bruger din serum. Du kan med fordel påføre den indefra øjenkrogen og duppe den ud af, så du drænerer væsken væk under øjnene.

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Squalane, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Biosaccharide Gum-1, Pentylene Glycol, Retinol (Vitamin A), Steareth-21, Steareth-2, Ascorbyl Glucoside (Vitamin C), Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Grape Seed Extract, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopherol (Viatmin E), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Allantoin, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin

Sanzi Beauty er et firma der går op i kvalitet! De ønsker at skabe produkter der har den højeste kvalitet, masser af naturlige ingredienser og så er produkterne 100% veganske. Der er ingen produkter der bliver testet på dyr og der tages masser af hensyn til klimaet under produktion.

Du finder en hudpleje serie der arbejder effektivt mod aldringstegn, samtidig med at den opstrammer og fugter din hud.


Du finder også en serie til dine vipper og bryn.

Der er blandt andet vippe serum der får dine vipper til, at blive længere og fyldigere.

En brynserum der hjælper bryn med igen, at bliver fyldige og komme frem efter overplukning, sygdom og barbering.

Sidst er der lavet en conditioner der hjælper dine vipper og bryn med ikke, at udtørre og blive skøre. Den bruges som en kur til dine hår og er også super god at bruge efter lashlift, så det holder længere og hårene ikke udtørrer og knækker.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare