Sanzi Beauty, Anti-Ageing Face Cream, 50 ml.

369,00 kr.
Varenummer: 2710
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sanzi Beauty

Sanzi Beauty, Anti-Ageing Face Cream forebygger og modvirker hudens ældningstegn. Den indeholder Vitamin B3, som går ind og udglatter og forbedrer de små mimiske linjer der kommer i huden. Sanzi Beauty, Anti-Ageing Face Cream er til dig der ønsker en glat og spændstig hud med masser af glød. Mens Vitamin C styrker huden, genskaber kollagenen, giver en mere ensartet hudtone og masser af glød. 

 Yderligere er der blandt andet tilsat jojoba olie, acai olie og sheasmør som er rig på vitaminer og mineraler. Alt dette er med til blandt andet, at huden fugt boostes og herved afhjælpes slaphed i huden og elasticiteten øges. 

Uden parfume og parabener.

100% vegansk.

Velegnet til alle hudtyper. 

Sanzi Beauty, Anti-Ageing Face Cream anvendes efter din serum for bedst effekt. Masser cremen ind i huden.

Aqua, Butylene Glycol, Niacinamide (Vitamin B3), Isononyl Isononanoate, Propylene Glycol, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Oil), Cetearyl Olivate, Glyceryl Polymethacrylate, Trehalose, Ethyl Ascorbic Acid (Vitamin C), Sorbitan Olivate, PEG-100 Stearate, Tocopherol (Vitamin E), Euterpe Oleracea Fruit Oil (Acai Oil), C16-17 Isoalcohols, Ceramide 2, Sodium Polygamma-Glutamate, Hydrolyzed Collagen, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Polysorbate 60, Palmitoyl Tripeptide-5, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hyaluronate

Sanzi Beauty er et firma der går op i kvalitet! De ønsker at skabe produkter der har den højeste kvalitet, masser af naturlige ingredienser og så er produkterne 100% veganske. Der er ingen produkter der bliver testet på dyr og der tages masser af hensyn til klimaet under produktion.

Du finder en hudpleje serie der arbejder effektivt mod aldringstegn, samtidig med at den opstrammer og fugter din hud.


Du finder også en serie til dine vipper og bryn.

Der er blandt andet vippe serum der får dine vipper til, at blive længere og fyldigere.

En brynserum der hjælper bryn med igen, at bliver fyldige og komme frem efter overplukning, sygdom og barbering.

Sidst er der lavet en conditioner der hjælper dine vipper og bryn med ikke, at udtørre og blive skøre. Den bruges som en kur til dine hår og er også super god at bruge efter lashlift, så det holder længere og hårene ikke udtørrer og knækker.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare