Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Sanzi Beauty, Anti-Ageing Lifting Serum, 30 ml.

389,00 kr.
272,30 kr.
Varenummer: 2711
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sanzi Beauty

Ønsker du din hud får en optimal pleje, samtidig med at den får en øjeblikkelig opstramning og udglattende effekt, så er denne serum lige sagen. Sanzi Beauty, Anti-Ageing Lifting Serum trænger dybt ind i din hud, mens den giver fugt. Sanzi Beauty, Anti-Ageing Lifting Serum indeholder Vitamin C, som øger hudens glød og spændstighed. Kollagen gør huden fastere, mens den minimerer aldringens tegn i huden.

Sanzi Beauty, Anti-Ageing Lifting Serum har en tynd konsistens og trænger dybt ind i huden, hvor den effektivt arbejder med at styrke hudens cellefornyelse og fugter. Yderligere er der blandt andet tilsat sodium hydrate, Antioxidanter, Vitamin E & C og græskarkerner. Alt dette er med til blandt andet, at huden fugt boostes, så den undgår fugttab og herved afhjælpes slaphed i huden og elasticiteten øges. 

Uden parfume og parabener.

100% vegansk.

Velegnet til alle hudtyper.

Sanzi Beauty, Anti-Ageing Lifting Serum anvendes efter Cleansing foam og Tonic. 2-3 pump masseres ind i huden. Anvend herefter en Dagscreme med fugt og opstramning eller med fugt og solfaktor.

Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Carbomer, Ethyl Ascorbic Acid (Vitamin C), Glyceryl Polymethacrylate, Tocopherol (Vitamin E), Hydrolyzed Collagen, Xanthan Gum, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate, Cucurbita Pepo Seed Extract (Pumpkin Seed), Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera), Centella Asiatica Extract (Gotu Kola), Opuntia Dillenii Extract (Prickly Pear), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Sanzi Beauty er et firma der går op i kvalitet! De ønsker at skabe produkter der har den højeste kvalitet, masser af naturlige ingredienser og så er produkterne 100% veganske. Der er ingen produkter der bliver testet på dyr og der tages masser af hensyn til klimaet under produktion.

Du finder en hudpleje serie der arbejder effektivt mod aldringstegn, samtidig med at den opstrammer og fugter din hud.


Du finder også en serie til dine vipper og bryn.

Der er blandt andet vippe serum der får dine vipper til, at blive længere og fyldigere.

En brynserum der hjælper bryn med igen, at bliver fyldige og komme frem efter overplukning, sygdom og barbering.

Sidst er der lavet en conditioner der hjælper dine vipper og bryn med ikke, at udtørre og blive skøre. Den bruges som en kur til dine hår og er også super god at bruge efter lashlift, så det holder længere og hårene ikke udtørrer og knækker.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare