Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Sanzi Beauty, Exfoliating Face Scrub, 100 ml.

159,00 kr.
Varenummer: 2714
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sanzi Beauty

Sanzi Beauty, Vegansk Exfoliating Face Scrub indeholder kokosnøddeskaller, som virker eksfolierende på huden. Den fjerner skånsomt de døde hudceller i hudens øverste lag og åbner porerne op, så de bedre kan absorbere dine andre hudpleje produkter. Sanzi Beauty, Vegansk Exfoliating Face Scrub indeholder også Aloe vera, som virker helende på huden og Vitamin C, som giver huden mere glød og spændstighed. 

Uden parfume og parabener.

100% vegansk.

Velegnet til næsten alle hudtyper. Ikke sensitiv og sart hud.

Sanzi Beauty, Vegansk Exfoliating Face Scrub anvendes 1-2 gange i ugen efter din hud er renset. Massér den blidt rundt på huden med cirkulære bevægelser for at få løsnet de døde hudceller og skidt der sidder på huden. Undgå at få produktet i øjnene. Vask til sidst huden ren med lunken vand og påfør din conditioner, serum og creme.

Water, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocos Nucifera (Coconut) Shell Powder, Carbomer, Glycerin, Triethanolamine, 3-o-Ethyl Ascorbic Acid (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Root Extract (Gotu Kola), Opuntia Dillenii Flower Extract (Prickly Pear), Aloe Barbadensis Leaf extract (Aloe Vera), Chrysanthellum Indicum Extract (Indian Chrysanthemum), 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Sanzi Beauty er et firma der går op i kvalitet! De ønsker at skabe produkter der har den højeste kvalitet, masser af naturlige ingredienser og så er produkterne 100% veganske. Der er ingen produkter der bliver testet på dyr og der tages masser af hensyn til klimaet under produktion.

Du finder en hudpleje serie der arbejder effektivt mod aldringstegn, samtidig med at den opstrammer og fugter din hud.


Du finder også en serie til dine vipper og bryn.

Der er blandt andet vippe serum der får dine vipper til, at blive længere og fyldigere.

En brynserum der hjælper bryn med igen, at bliver fyldige og komme frem efter overplukning, sygdom og barbering.

Sidst er der lavet en conditioner der hjælper dine vipper og bryn med ikke, at udtørre og blive skøre. Den bruges som en kur til dine hår og er også super god at bruge efter lashlift, så det holder længere og hårene ikke udtørrer og knækker.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare