Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Sanzi Beauty, Gentle Face Tonic, 120 ml.

139,00 kr.
97,30 kr.
Varenummer: 2713
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sanzi Beauty

Sanzi Beauty, Vegansk Gentle Face Tonic er mild og uden alkohol. Den hjælper din hud med at få fjernet kalkrester fra vand og andet snavs. Den går ind og hjælper din huds PH-værdi på rette køl, samtidig med at den plejer og tilfører din hud masser af fugt. Sanzi Beauty, Vegansk Gentle Face Tonic virker helende og beroligende og sikrer en optimal hudpleje. Den skal bruges efter din cleansing foam, for at afslutte din daglige rens. Herefter påføres serum og dagscreme for optimal effekt.

Uden parfume, alkohol og parabener.

100% vegansk.

Velegnet til alle hudtyper.

Sanzi Beauty, Vegansk Gentle Face Tonic spray den på vatrondeller eller spray den direkte på huden efter brug af Cleansing Foam. Ønsker du den bedste effekt, så skal dette gøres morgen og aften. Husk produktet må ikke komme i øjnene.

Water, Glycerin, Panthenol, 3-o-Ethyl Ascorbic Acid (Vitamin C), Sodium Pca, Tocopherol (Vitamin E), Urea, Betaine, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Root Extract (Gotu Kola), Opuntia Dillenii Flower Extract (Prickly Pear), Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera), Chrysanthellum Indicum Extract (Indian Chrysanthemum), 1,2-Hexanediol, Allantoin, Disodium Edta, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Sanzi Beauty er et firma der går op i kvalitet! De ønsker at skabe produkter der har den højeste kvalitet, masser af naturlige ingredienser og så er produkterne 100% veganske. Der er ingen produkter der bliver testet på dyr og der tages masser af hensyn til klimaet under produktion.

Du finder en hudpleje serie der arbejder effektivt mod aldringstegn, samtidig med at den opstrammer og fugter din hud.


Du finder også en serie til dine vipper og bryn.

Der er blandt andet vippe serum der får dine vipper til, at blive længere og fyldigere.

En brynserum der hjælper bryn med igen, at bliver fyldige og komme frem efter overplukning, sygdom og barbering.

Sidst er der lavet en conditioner der hjælper dine vipper og bryn med ikke, at udtørre og blive skøre. Den bruges som en kur til dine hår og er også super god at bruge efter lashlift, så det holder længere og hårene ikke udtørrer og knækker.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare