Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Sanzi Beauty, Oil-Free Makeup Remover, 120 ml.

129,00 kr.
90,30 kr.
Varenummer: 2709
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sanzi Beauty

Sanzi Beauty, Oil-Free Makeup Remover er en makeup fjerner der effektivt og mildt renser din hud for makeup. Den er oliefri og kan derfor sagtens anvendes af dig der bruger lash extensions og Lash Lift. Sanzi Beauty, Oil-Free Makeup Remover er rig på antioxidanter og vitaminer, som plejer og beskytter din hud. Den virker beroligende på huden og giver huden mulighed for at restituere efter dagens udfordringer.

Sanzi Beauty, Oil-Free Makeup Remover kan fjerne tårefast mascara.

Uden parfume og parabener.

100% vegansk.

Velegnet til alle hudtyper.

Sanzi Beauty, Oliefri Makeupfjerner - Fugt to vatrondeller og kom makeupfjerner på. Lig dem et par sekunder på vipperne og træk ned af.

Water, Glycerin, Peg-8 Caprylic/Capric Glycerides, Dipropylene glycol, Panthenol, 3-o-Ethyl ascorbic Acid(Vitamin C), Coco-Glucoside, Tocopherol(Vitamin E), Sodium Hyaluronate, 1,2-HexanedioL, Centella Asiatica Root Extract (Gotu Kola), Opuntia Dillenii Flower Extract (Prickly Pear), Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera), Chrysanthellum Indicum Extract (Indian Chrysanthemum), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Sanzi Beauty er et firma der går op i kvalitet! De ønsker at skabe produkter der har den højeste kvalitet, masser af naturlige ingredienser og så er produkterne 100% veganske. Der er ingen produkter der bliver testet på dyr og der tages masser af hensyn til klimaet under produktion.

Du finder en hudpleje serie der arbejder effektivt mod aldringstegn, samtidig med at den opstrammer og fugter din hud.


Du finder også en serie til dine vipper og bryn.

Der er blandt andet vippe serum der får dine vipper til, at blive længere og fyldigere.

En brynserum der hjælper bryn med igen, at bliver fyldige og komme frem efter overplukning, sygdom og barbering.

Sidst er der lavet en conditioner der hjælper dine vipper og bryn med ikke, at udtørre og blive skøre. Den bruges som en kur til dine hår og er også super god at bruge efter lashlift, så det holder længere og hårene ikke udtørrer og knækker.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare