Sanzi Beauty, Soft Cleansing Foam, 150 ml.

189,00 kr.
Varenummer: 2712
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sanzi Beauty

Du får i denne renseskum en effektiv rens til din hud. Sanzi Beauty, Soft Cleansing Foam er mild, men effektiv og fjerner fedt, snavs og andre urenheder på din hud. Ved at du får renset din hud vil dine porer også blive mindre tilstoppet, hvilket gør at din serum og dagscreme kan trænge dybere ind og gøre meget mere gavn. 

Sanzi Beauty, Soft Cleansing Foam indeholder masser af gode ingredienser, som antioxidanter, Vitamin C, Aloe vera og meget andet. Alt dette gør at din hud får en beskyttende barriere.

Uden parfume og parabener.

100% vegansk.

Velegnet til alle hudtyper.

Sanzi Beauty, Soft Cleansing Foam  

Fugt dit ansigt og brug et til to pump. Masser den blidt ind i huden og lad den gerne sidde lidt, så den kan arbejde. Herefter skyller du huden ren. Ønsker du den bedste effekt, så skal dette gøres morgen og aften.

Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Butylene Glycol, Glycerin, Ethyl Ascorbic Acid (Vitamin C), Euterpe Oleracea Fruit Extract (Acai), Cucurbita Pepo Seed Extract (Pumpkin Seed), Echinacea Purpurea Extract (Red Sun Hat), Sodium PCA, Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis Extract (Aloe Vera), Centella Asiatica Extract (Gotu Kola), Opuntia Dillenii Extract (Prickly Pear), Chrysanthellum Indicum Extract (Indian Chrysanthemum), Phenoxyethanol

Sanzi Beauty er et firma der går op i kvalitet! De ønsker at skabe produkter der har den højeste kvalitet, masser af naturlige ingredienser og så er produkterne 100% veganske. Der er ingen produkter der bliver testet på dyr og der tages masser af hensyn til klimaet under produktion.

Du finder en hudpleje serie der arbejder effektivt mod aldringstegn, samtidig med at den opstrammer og fugter din hud.


Du finder også en serie til dine vipper og bryn.

Der er blandt andet vippe serum der får dine vipper til, at blive længere og fyldigere.

En brynserum der hjælper bryn med igen, at bliver fyldige og komme frem efter overplukning, sygdom og barbering.

Sidst er der lavet en conditioner der hjælper dine vipper og bryn med ikke, at udtørre og blive skøre. Den bruges som en kur til dine hår og er også super god at bruge efter lashlift, så det holder længere og hårene ikke udtørrer og knækker.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare