❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Sanzi Beauty, Eye Zone Conditioner Serum, 8 ml.

259,00 kr.
207,20 kr.
Varenummer: 2705
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sanzi Beauty

Ønsker du dig sunde og velplejede øjenvipper og øjenbryn, så er Sanzi Beauty eye zone conditioner lige noget for dig. Sanzi Beauty, Vippe & Bryn Conditioner er helt specielt udviklet til at pleje dine vipper og og bryn på en naturlig og effektiv  måde. Sanzi Beauty, Vippe & Bryn Conditioner er desuden udviklet af de bedste ingredienser som giver et sundt og glansfuldt udseende og forlænger levetiden af hårene.

Sanzi Beauty, Vippe & Bryn Conditioner er rigtig god til, at pleje dine vipper efter et lashlift også, så hårene ikke udtørrer og knækker. Du forlænger også lashliftets levetid.

Sanzi Beauty, Vippe & Bryn Conditioner er rig på peptider og antioxidanter. Den er oliefri, hormonfri, parabenefri og den er uden tilsat parfume. Den er også vegansk certificeret.

  • Sanzi Beauty, Vippe & Bryn Conditioner skal blot smøres på dine bryn og i vippekanten 1-2 gange om dagen for at de bliver stærke og velplejede.

Aqua, Glycerin, Carbomer, Panthenol, Myristoyl Pentapeptide-17, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Arginine, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbitol, Copper Tripeptide-1, Glycine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Sanzi Beauty er et firma der går op i kvalitet! De ønsker at skabe produkter der har den højeste kvalitet, masser af naturlige ingredienser og så er produkterne 100% veganske. Der er ingen produkter der bliver testet på dyr og der tages masser af hensyn til klimaet under produktion.

Du finder en hudpleje serie der arbejder effektivt mod aldringstegn, samtidig med at den opstrammer og fugter din hud.


Du finder også en serie til dine vipper og bryn.

Der er blandt andet vippe serum der får dine vipper til, at blive længere og fyldigere.

En brynserum der hjælper bryn med igen, at bliver fyldige og komme frem efter overplukning, sygdom og barbering.

Sidst er der lavet en conditioner der hjælper dine vipper og bryn med ikke, at udtørre og blive skøre. Den bruges som en kur til dine hår og er også super god at bruge efter lashlift, så det holder længere og hårene ikke udtørrer og knækker.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare