Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Sanzi Beauty, Eyelash Growth Serum, 5 ml.

489,00 kr.
1 anmeldelse
Varenummer: 2708
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Resultat garanti
Sanzi Beauty

Ønsker du dig længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde, så skal du prøve Sanzi Beauty eyelash growth serum. Sanzi Beauty, Vippeserum helt special udviklede vippeserum formel, som indeholder aktive og komplekse ingredienser, giver dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Du får længere & fyldigere vipper, når du påfører serum hver dag i 6-16 uger. Sanzi Beauty, Vippeserum er rig på peptider og antioxidanter. Den er oliefri, hormonfri, parabenefri og den er uden tilsat parfume. Den er også vegansk certificeret.

Sanzi Beauty, Vippeserum er simpel og let at anvende. Du skal sørge for at dine vipper er fri for olie og makeuprester, da hårsækkene nemmere kan absorbere serummet sådan. Du påfører med penslen på den øverste kant langs vipperne. Det er en god ide altid at tage serum på om aftenen, da makeup er renset af der. Det svier ikke ved påføring.

Du vil se de første forandringer efter 6-8 uger. Det er vigtigt at huske at resultatet kan variere fra person til person.

Denne serum anbefales ikke til gravide.

Aqua, Myristoyl Pentapeptide-17, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Cucurbita Pepo Seed Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Arginine, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Dechloro Dehydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide

RESULTATGARANTI (ØJENVIPPE SERUM) 

Bemærk ved køb af vores øjenvippe serum, tilbydes fuld resultatgaranti eller pengene tilbage.

Betingelserne herfor er, at når du starter på at bruge din øjenvippe serum er det vigtigt du følger vores instruktionsguide, som er beskrevet i indlægssedlen, som medfølger i æsken.

1) Du skal påføre øjenvippe serummen én gang dagligt i 16 uger.

2) Der skal tages billede fra uge 1, og herefter hver 4 uge til og med uge 16 (5 billeder i alt). Dette er den eneste måde vi kan sikre os, at produktet er brugt kontinuerligt. Ligeledes skal billederne være dato mærket, eks. i form af billeder taget med mobilen, hvor dato fremgår.

3) Er der ikke opnået det mindste resultat ved uge 16, så kontakter du os pr. mail (info@hudplejeonline.dk) og fremlægger billederne. Og er der intet tydeligt resultat, får du naturligvis refunderet det fulde beløb.

4) Der skal kunne forevises en kvittering for, at produktet er købt gennem vores hjemmeside www.hudplejeonline.dk


Sanzi Beauty er et firma der går op i kvalitet! De ønsker at skabe produkter der har den højeste kvalitet, masser af naturlige ingredienser og så er produkterne 100% veganske. Der er ingen produkter der bliver testet på dyr og der tages masser af hensyn til klimaet under produktion.

Du finder en hudpleje serie der arbejder effektivt mod aldringstegn, samtidig med at den opstrammer og fugter din hud.


Du finder også en serie til dine vipper og bryn.

Der er blandt andet vippe serum der får dine vipper til, at blive længere og fyldigere.

En brynserum der hjælper bryn med igen, at bliver fyldige og komme frem efter overplukning, sygdom og barbering.

Sidst er der lavet en conditioner der hjælper dine vipper og bryn med ikke, at udtørre og blive skøre. Den bruges som en kur til dine hår og er også super god at bruge efter lashlift, så det holder længere og hårene ikke udtørrer og knækker.

Kundeanmeldelser

Baseret på 1 anmeldelse
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
18. dec. 2021

Sasja Willumsen
Bedste vippeserum
Det her er seriøst den bedste vippe serum på markedet! Har prøvet adskillige efterhånden, nogle der også virkede, men denne her, har helt sikkert givet mig det bedste resultat 😍