Sanzi Beauty, Vegansk vippeserum, 5 ml.

589,00 kr.
Varenummer: 1750

Ønsker du dig længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde, så skal du prøve Sanzi Beauty eyelash growth serum. Den helt special udviklede vippeserum formel, som indeholder aktive og komplekse ingredienser, giver dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Du får længere & fyldigere vipper, når du påfører serum hver dag i 6-16 uger. Denne serum er rig på peptider og antioxidanter. Den er oliefri, hormonfri, parabenefri og den er uden tilsat parfume. Den er også vegansk certificeret.

  • Anvendelse:
  • Sanzi Beauty eyelash growth serum er simpel og let at anvende. Du skal sørge for at dine vipper er fri for olie og makeuprester, da hårsækene nemmere kan absorbere serummet sådan. Du påfører med penslen på den øverste kant langs vipperne. Det er en god ide altid at tage serum på om aftenen, da makeup er renset af der. Det svier ikke ved påføring.
  • Du vil se de første forandringer efter 6-8 uger. Det er vigtigt at huske at resultatet kan variere fra person til person.
  • Denne serum anbefales ikke til gravide.

  • Vegansk.
1
+
Tilføj til kurv

Ingredienser:

Aqua, Myristoyl Pentapeptide-17, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Cucurbita Pepo Seed Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Arginine, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Dechloro Dehydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide


RESULTATGARANTI (ØJENVIPPE SERUM) 

Bemærk ved køb af vores øjenvippe serum, tilbydes fuld resultatgaranti eller pengene tilbage.

Betingelserne herfor er, at når du starter på at bruge din øjenvippe serum er det vigtigt du følger vores instruktionsguide, som er beskrevet i indlægssedlen, som medfølger i æsken.

1) Du skal påføre øjenvippe serummen én gang dagligt i 16 uger.

2) Der skal tages billede fra uge 1, og herefter hver 4 uge til og med uge 16 (5 billeder i alt). Dette er den eneste måde vi kan sikre os, at produktet er brugt kontinuerligt. Ligeledes skal billederne være dato mærket, eks. i form af billeder taget med mobilen, hvor dato fremgår.

3) Er der ikke opnået det mindste resultat ved uge 16, så kontakter du os pr. mail (info@hudplejeonline.dk) og fremlægger billederne. Og er der intet tydeligt resultat, får du naturligvis refunderet det fulde beløb.

4) Der skal kunne forevises en kvittering for, at produktet er købt gennem vores hjemmeside www.hudplejeonline.dk