Schmidt's Natural Deo, Vegansk og glutenfri deodorant, Charcoal & Magnesium

149,00 kr.
119,20 kr.
Varenummer: 1192

Denne deodorant har en duft, som mild ny falden sommerregn og er egnet til både kvinder og mænd. Deodorantens absorberende evne stammer fra Carbo activatus (activated charcoal), som er beriget med mineral-afledte ingredienser: Magnesium i dråber og Natriumbicarbonat. 


1
+
Tilføj til kurv


Den aktive kul suger sved og giftstoffer til sig som forlader din krop. Plante-baseret pulver bidrager til at absorbere fugtighed uden brug af aluminium. Award-vindende formel er naturligt og effektiv, den neutraliserer lugt og fugtighed.

Anvendelse af deodoranten:

Det er vigtig at huden i armhulen er helt tør inden deodoranten påføres.

Sørg for at armhulens hud er strammet helt ud, dette gøres bedst ved at bøje armen bagud og lad hånden hvile på baghovedet.

Det er en hård creme deodorant derfor er det vigtig at holde den kortvarigt mod huden under armene så den blødgøres ved mødet med kroppens varme.

Den påføres med et meget blidt tryk og en langsom hastighed.

Den skal ikke køres op og ned, men start oppe fra og kør ned, løft og gentag hvis nødvendigt med at køre oppe fra og ned.

Schmidt´s natural deodorante er organisk og skal derfor:

Skru ikke deodoranten for højt op i beholderen den skal kun lige over kanten da den ellers kan knække.

Det er naturligt at der sidder lidt deodorant i beskyttelseskappen, det kan anvendes ved at fjerne det med en finger og varme dette op mellem hænderne og trække deodoranten på under armhulerne oppe fra og ned efter.

Fri for aluminium

Glutenfri og vegansk

Certificeringer: Vegan & Cruelty-free, The Leaping Bunny, PeTA / PeTA-APPROVED VEGAN, The Humane Society, Non Toxin Revolution, Essential Oil University, Clean The World.


OBS: deodoranten har en sort-koks grå farve på grund af activated charcoal , farven smitter ikke af på huden eller laver misfarvning på ens tøj. 


Ingredienser:
Maranta arundinacea (arrowroot) powder, Cocos Nucifera (coconut) Oil, Euphorbia Cerifera (candelilla) Wax, Butyrospermum parkii (shea butter), Sodium bicarbonate (baking soda), Caprylic/Capric Triglyceride (fractionated coconut oil), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Magnesium hydroxide, Carbo activatus (activated charcoal), Natural fragrance, Tocopherol (vitamin E).