Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Schmidt's, Natural Deodorant Stick, Rose & Vanilla

129,00 kr.
90,30 kr.
Varenummer: 2804
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Schmidt's Natural Deodorant

Schmidt's, Natural Deodorant Stick giver dig en dejlig duft af roser. Du får en deodorant der holder dig tør og velduftende hele dagen. Schmidt's, Natural Deodorant Stick indeholder antioxidant og anti-septiske egenskaber og neutraliserer både lugt og fugtighed. Denne Award vindende formel er både naturlig og effektiv.

Schmidt's, Natural Deodorant Stick er vegansk og glutenfri og uden aluminium.

Schmidt's, Natural Deodorant Stick påføres helt tør hud. Stram huden helt ud ved at bøje armen om bag hovedet evt. Da det er en hård creme deodorant, skal den holdes et øjeblik mod huden, så den blødgøres af kroppens varme. Så påfører du den i et blidt tryk. Kør den ikke op og ned, men oppefra og ned.

Da deodoranten kan knække må den ikke skrues for meget ud. 

Maranta arundinacea (arrowroot) powder, Cocos Nucifera (coconut) Oil, Euphorbia Cerifera (candelilla) Wax, Butyrospermum parkii (shea butter), Sodium bicarbonate(baking soda), Caprylic/Capric Triglyceride (fractionated coconut oil), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol (vitamin E), Natural Fragrance.

Schmidt's Natural Deodoranter startede op hjemme i et køkken i Portland  af Jaime Schmidt. Hun havde en innovativ fokus på hudpleje og ville gerne lave deodoranter, som ville gavne hendes familie's helbred. Derfor begyndte hun at producere deodoranter, som var effektive til at neutralisere lugt og absorbere sved, mens man følte sig tryg og godt tilpas med en dejlig duft. Nu er hendes formel gået wordwide og der udvides hele tiden med nye initiativer og det bliver en spændende rejse at tage med på. 


Schmidt's Natural Deodoranter er glutenfri og veganske deodoranter til både ham og hende. De er uden aluminium og helt organiske. De beskytter mod lugt, fugtighed og er uden den klistrede fornemmelse på huden.

Schmidt's Natural Deodoranter giver dig en luksuriøs fornemmelse og fængslende dufte. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare