The Organic Pharmacy, Maske med honning og jasmin, 60 ml.

475,00 kr.
323,00 kr.
Varenummer: 3608

Denne maske er en af de bedst sælgende ved The Organic Pharmacy! Den er helende samtidig med at den giver huden et boost. Den fungerer som en SOS løsning for tør og stresset hud, men kan stadig bruges af alle hudtyper. Den skaber en beskyttende barriere, blødgør din hud og giver den en flot glød. Den er desuden anti-inflammatorisk og beskyttende.


Ideel til alle hudtyper.

67,15 % økologisk.

Er glutenfri og økologisk.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

The Organic Pharmacy er det første apotek dedikeret til alt økologisk. Vi har kun rene og klinisk dokumenterede produkter.

Produkterne er dermatologisk testet og der er ikke brugt dyreforsøg. Alle konserveringsmidler der bliver brugt er alle Ecocertificeret. Der er ingen silikone, kræftfremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer, ingen kunstige dufte og farvestoffer.

Anvendelse: Påfør 1-2 pumpetryk på ansigt, hals og decolté. Dette gøres efter rens og toning. Bruges under din dags- og natcreme.

Ingredienser:

*Aloe Barbadensis Leaf Juice,Squalane, * Cera Alba (Beeswax), *Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, *Mel (Honey), Sorbitan Sesquioleate,Sodium Lactate, Sucrose Polystearate,Benzyl Alcohol, Magnesium Sulfate, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, *Cananga Odorata Leaf Oil, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Sorbic Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Limonene, Benzyl Salicylate,Farnesol