The Organic Pharmacy, Massage Olie til gravide og babyer, 100 ml.*

345,00 kr.
172,50 kr.
Varenummer: 3614

Denne massage olie er til gravide og babyer. Den virker beroligende og lindrende på huden. Den er beriget med morgenfrue, lavendel og kamille, som er ideel til at blødgøre huden og til massage af sart hud.

Babyer og små børn har hud der er fem gange så tynd som voksne og er langt mere igennemtrængelig. Alle babyer har brug for basisprodukter. Produkterne fra The Organic Phamacy er uden skadelige stoffer og passer på dig og dit barn.

Den er økologisk, vegan og glutenfri.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

The Organic Pharmacy er det første apotek dedikeret til alt økologisk. Vi har kun rene og klinisk dokumenterede produkter.

Produkterne er dermatologisk testet og der er ikke brugt dyreforsøg. Alle konserveringsmidler der bliver brugt er alle Ecocertificeret. Der er ingen silikone, kræftfremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer, ingen kunstige dufte og farvestoffer.

Ingredienser:

*Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, *Calendula Officinalis Flower Extract , *Simmondsia Chinensis Seed Oil, *Daucus Carota Sativa Root Extract, *Lavandula Angustifolia Flower Oil, *Anthemis Nobilis Flower Oil, Tocopherol
*Ingredients from organic farming

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare