The Organic Pharmacy, Retinol Night Serum, 30 ml.

309,00 kr.
210,13 kr.
Varenummer: 3619

Ønsker du at arbejde med din hudtone og pigmentering? Denne serum øger kollagen og celleomsætningen, mindsker synligheden af porer, korrigerer pigmentering og blødgør fine linjer og rynker. Din hud vil få en mere ensartet hudtone og mere liv i kinderne. Den er et MUST til den trætte grå, pigmenteret eller acne til bøjelige hud. Bør ikke anvendes af gravide.

Ideel til alle hudtyper.

93,5 % økologisk.

Er glutenfri og vegansk.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

The Organic Pharmacy er det første apotek dedikeret til alt økologisk. Vi har kun rene og klinisk dokumenterede produkter.

Produkterne er dermatologisk testet og der er ikke brugt dyreforsøg. Alle konserveringsmidler der bliver brugt er alle Ecocertificeret. Der er ingen silikone, kræftfremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer, ingen kunstige dufte og farvestoffer.

Anvendelse: Påfør en fuld pipette fordel i ansigt, hals og decolté hver morgen og aften. Retinoder kan øge risikoen for solskoldning, derfor skal du altid bære en SPF 30 eller højere i løbet af dagen.

Ingredienser:

*Hamamelis Virginiana Flower Water, Sodium Lactate, *Glycerin, Aqua, Benzyl Alcohol, Algin, *Citrus Grandis Peel Oil, Polysorbate 20, Chondrus Crispus, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid, Retinol, Lecithin, Gluconolactone, Sodium Benzoate, **Citral