❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

The Organic Pharmacy, Rose Facial Spritz 100 ml.

309,00 kr.
154,50 kr.
Varenummer: 3629
Her er brugt den fineste første udtræk af persisk rose, som er blandet med næringsstoffer og vitaminer der giver en smuk hud i balance. Huden beroliges, heles og reparerer, mens kollagen booster og giver en flot glød og opstrammet hud. Den genopfrisker og kan bruges ovenpå makeup i løbet af dagen, hvis huden føles tør. Den køler, fugter og dæmper rødlige områder, mens huden efterlades tonet og afbalanceret.


Ideel til alle hudtyper.

72 % økologisk.

Vegansk og glutenfri.


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

The Organic Pharmacy er det første apotek dedikeret til alt økologisk. Vi har kun rene og klinisk dokumenterede produkter.

Produkterne er dermatologisk testet og der er ikke brugt dyreforsøg. Alle konserveringsmidler der bliver brugt er alle Ecocertificeret. Der er ingen silikone, kræftfremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer, ingen kunstige dufte og farvestoffer.

Anvendelse: Efter ansigtet er renset og tør, spray toneren i hele ansigtet. Bruges gerne morgen og aften efter afrensning. Kan også bruges som setting spray over makeuppen.

Ingredienser:

Rosa Damascena Flower Water*, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citronellol, Geraniol *Ingredients from organic farming

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare