The Organic Pharmacy, Økologisk, glutenfri og vegansk olie til strækmærker, 100 ml.

345,00 kr.
241,50 kr.
Varenummer: 1366

Denne olie er til både baby og strækmærker. Den er den ideelle partner under graviditeten. Olien holder huden blød og smidig og kan bruges på hele kroppen.

Babyer og små børn har hud der er fem gange så tynd som voksne og er langt mere igennemtrængelig. Alle babyer har brug for basis produkter. Produkterne fra The Organic Phamacy er uden skadelige stoffer og passer på dig og dit barn.

Økologisk, vegansk og glutenfri.

1
+
Tilføj til kurv

The Organic Pharmacy er det første apotek dedikeret til alt økologisk. Vi har kun rene og klinisk dokumenterede produkter.

Produkterne er dermatologisk testet og der er ikke brugt dyreforsøg. Alle konserveringsmidler der bliver brugt er alle Ecocertificeret. Der er ingen silikone, kræftfremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer, ingen kunstige dufte og farvestoffer.

Ingredienser:

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, *Calendula Officinalis Flower Extract *Rosa Canina Fruit Oil, *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil,*Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil Tocopherol, Citral, Limonene, Linalool
*Ingredients from organic farming