Brug koden "fødselsdag3" og spar 20% på ikke i forvejen nedsatte produkter*

Her er prisen presset helt i bund >> Klik her

Vild Nord Probiotics Immune på abonnement

212,00 kr. / levering

Ved at købe Vild Nord, Probiotics på abonnement får du automatisk tilsendt en ny pakke hver måned, så du ikke løber tør. Du sparer 15% og får fri fragt.

Levering hver måned
Hver måned
1
+
Køb
Beskrivelse
Fordele ved abonnement
Anvendelse
Ingredienser
Pro- & Præbiotika

Vild Nord Probiotics Immune er et kosttilskud, som styrker dit immunforsvar. De kommer i små doseringsposer, som du blot hælder ind i munden og så smelter den på tungen og har en dejlig smag af citrus. Så er der ingen problemer med at huske sit daglige tilskud.

Vild Nord Probiotics Immune er mælkesyrebakterier, som dem der forekommer helt naturligt i vores tarmflora. De hjælper med at beskytte mod skadelige bakterier, opretholder fordøjelsen og så hjælper de med at udnytte de næringstoffer vi får ind via kosten.

I hver enkelt stick er der 9 milliarder mælkesyrebaketerier, som kommer fra BB536 og BIFOLAC™12 der er veldokumenterede bakteriestammer. Du finder også to forskellige typer af ufordøjelige fibre, som hjælper med at give næring til mælkesyrebakterierne. På den måde får du mest muligt ud af dit tilskud. Der er også tilsat 30 mg vitamin C, som bidrager til både immunforsvarets normale funktion og hjælper med at mindske træthed og udmattelse. Til sidst indeholder den naturlige smags og sødestoffer for at det smager godt.


Vild Nord Probiotics Immune er ideel som et supplement til din daglige kost og så er det 100% vegansk.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv intervallet på, hvor ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 15% rabat.
  • Fri fragt til Postnord pakkeshop.
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at logge ind på din profil eller sende os en mail.
  • Der er ingen binding.

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Du åbner sticken og hælder indholdet direkte ind på tungen. Du behøver ikke skylle munden, da pulveret opløses direkte på tungen og har en frisk smag af citrus. 

Anbefalet daglig indtagelse er 1 stick pr. dag.

Din pakke med sticks indeolder 30 stics, så du har til en måned af gangen.

Fyldstoffer (xylitol og erythritol), fructooligosakkarider (sukkerroe), ascorbinsyre (L-ascorbinsyre), aroma (lemon), antioxidant (citronsyre), frysetørrede bakteriekulturer af Lactobacillus rhamnosus BIFOLAC™GG og B. animalis ssp lactis BL-04, bindemiddel (natriumcarboxymethylcellulose), overfladebehandlingsmidler (mono-og diglycerider af fedtsyrer, siliciumoxid, magnesiumsalte af fedtsyrer), antiklumpningsmiddel (magnesiumoxid). 


Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Opbevares uden for børns rækkevidde.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.


Næringsindhold pr. 100 gram

Vitamin C30 mg
FOS (Fructooligosakkarider)40 mg
Bifidobacterium longum BB5363 x 10 CFU
Bifidobacterium animalis ssp lactis BIFOLAC
6 x 10 CFU


Holdbarheden for produktet er bedst før 24 måneder efter produktionsdatoen i uåbnet emballage. 

Produktet bør opbevares mørkt, tørt og under 25 grader. Efter åbning kan produktet med fordel opbevares under 20 grader.

Hvad er Pro- & Præbiotika egentlig?

Probiotika er mælkesyrebakterier der lever i tarmen og hjælper med at holde en god fordøjelse og beskytter mod skadelige bakterier.

Præbiotika er mælkesyrenes madpakke. For jo mere Præbiotika der er i tarmen desto flere mælkesyrebakterier findes der.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare