Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Vild Nord Probiotics Mom To Be, 30 dage

249,00 kr.
Varenummer: 6308

Udløber 04/2024

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Mom To Be mælkesyrebakterier kombineret med folsyre er til dig, som ønsker et enkelt supplement i forbindelse med graviditeten. Mom To Be Probiotics er nemt at tage med den lækre smag af hindbær.

12 milliarder levende mælkesyrebakterier per stick

400 mikrogram folsyre

God smag i pulverform, som kan tages trods kvalme og ubehagSticken åbnes og indholdet hældes direkte i munden. Der er intet behov for væske. Pulveret opløses direkte på tungen med en fin Hindbærsmag, der føles rar og ikke efterlader nogen eftersmag. Så enkelt og lækkert, at det er svært at glemme sin daglig probiotika.
Anbefalet daglig servering: 1 stick.


Probiotika er græsk og betyder 'for livet'. Probiotika, eller mælkesyrebakterier som de også hedder på dansk, er forskellige arter af bakterier, som naturligt forekommer i vores tarmflora. Mens Probiotika er levende bakterier, er præbiotika ikke bakterier, men plantefibre, som mælkesyrebakterierne lever af. Dette kan være endnu en god grund til at spise en varieret kost med rigeligt kostfibre. I MOM TO BE Probiotics får du mælkesyrebakterier fra tre forskellige bakteriestammer samt 400 mikrogram folsyre per servering.Mom to be er udviklet til dig som ønsker et tilskud af udvalgte mælkesyrebakterier i forbindelse med din graviditet. Kosttilskuddet indeholder desuden 400 µg mikrogram folsyre.

Fødevarestyrelsen anbefaler 400 mikrogram folsyre om dagen fra planlægning af graviditet og de første 12 uger af graviditeten. Folsyre bidrager til normal funktion af vævsvækst hos gravide, celledeling, immunsystem, bloddannelse, psyke samt modvirker træthed og udmattelse.

Med Mom To Be får du både dit tilskud af folsyre, samt tre udvalgte probiotiske stammer.

Mælkesyrebakterier er forskellige arter af bakterier, der naturligt forekommer i vores tarmflora. Hver stick indeholder 12 milliarder levende mælkesyrebakterier fra de kendte bakteriestammer: BIFOLAC™12, BIFOLAC™5 samt BIFOLAC™ G. Pulveret indeholder naturlige smags- og sødestoffer, som gør produktet let at tage, selvom du har kvalme.

Vild nord® MOM TO BE er dit daglige tilskud før og under din graviditet.
En pakke MOM TO BE Probiotics indeholder 30 sticks - tag en stick dagligt.


Næringsindhold pr. dosering

1 gram*RI%
Folsyre400 µg200 %
Bifidobacterium animalis ssp lactis BIFOLAC™129x10^9 CFU-
Lactobacillus acidophilus BIFOLAC™51.5x10^9 CFU-
Lactobacillus rhamnosus BIFOLAC™ GG1.5x10^9 CFU-
*RI = Dagligt referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ/2000 kcal)

Sødestoffer (xylitol og erythritol), overfladebehandlingsmidler (mono-og diglycerider af fedtsyrer, siliciumoxid, magnesiumsalte af fedtsyrer), antiklumpningsmiddel (magnesiumoxid), aroma (jordbær, hindbær), frysetørrede bakteriekulturer af Lactobacillus acidophilus BIFOLAC™5, Bifidobacterium animalis ssp lactis BIFOLAC™12 og Lactobacillus rhamnosus BIFOLAC™ GG, folsyre, surhedsregulerende middel (citronsyre), stabilisator (natriumcarboxymethylcellulose).

Obligatorisk tekst for kosttilskud:
Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare