Brug koden "fødselsdag3" og spar 20% på ikke i forvejen nedsatte produkter*

Her er prisen presset helt i bund >> Klik her

Vild Nord Probiotics Mom To Be på abonnement

Hver måned

212,00 kr. / måned

Ved at købe Vild Nord, Probiotics på abonnement får du automatisk tilsendt en ny pakke hver måned, så du ikke løber tør. Du sparer 15% og får fri fragt.

Levering hver måned
Hver måned
1
+
Køb
Beskrivelse
Fordele ved abonnement
Anvendelse
Ingredienser
Pro- & Præbiotika

Vild Nord Probiotics Mom To Beer et kosttilskud til dig der skal være mor, som indeholder folsyre og mælkesyrebakterier. De kommer i små doseringsposer, som du blot hælder ind i munden og så smelter den på tungen og har en dejlig smag af Hindbær. Så er der ingen problemer med at huske sit daglige tilskud.

Vild Nord Probiotics Mom To Beer mælkesyrebakterier, som dem der forekommer helt naturligt i vores tarmflora. De hjælper med at beskytte mod skadelige bakterier, opretholder fordøjelsen og så hjælper de med at udnytte de næringstoffer vi får ind via kosten.

I hver enkelt stick er der 12 milliarder mælkesyrebaketerier, som kommer fra BB536 og BIFOLAC™12 der er veldokumenterede bakteriestammer. Du finder også to forskellige typer af ufordøjelige fibre, som hjælper med at give næring til mælkesyrebakterierne. På den måde får du mest muligt ud af dit tilskud. Til sidst indeholder den naturlige smags og sødestoffer for at det smager godt.


Som gravid anbefales det, at man tager 400 mikrogram folsyre om dagen helt fra du planlægger en graviditet og så de første 12 uger af graviditeten. Folsyren bidrager til, at der er en normal vævsvækst hos gravide. Det hjælper også med celledeling, immunsystemet, bloddannelsen, psyken og modvirker træthed og udmattelse.

Vild Nord Probiotics Mom To Be er ideel som et supplement til din daglige kost og så er det 100% vegansk.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv intervallet på, hvor ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 15% rabat.
  • Fri fragt til Postnord pakkeshop.
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at logge ind på din profil eller sende os en mail.
  • Der er ingen binding.

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Du åbner sticken og hælder indholdet direkte ind på tungen. Du behøver ikke skylle munden, da pulveret opløses direkte på tungen og har en frisk smag af hindbær. 

Anbefalet daglig indtagelse er 1 stick pr. dag.

Din pakke med sticks indeolder 30 stics, så du har til en måned af gangen.

Fyldstoffer (xylitol og erythritol), antiklumpningsmiddel (magnesiumoxid), aroma (jordbær, hindbær), frysetørrede bakteriekulturer af Lactobacillus acidophilus BIFOLAC™5, Bifidobacterium animalis ssp lactis BIFOLAC™12,  Lactobacillus rhamnosus BIFOLAC™ GG, folsyre antioxidant (citronsyre), bindemiddel (natriumcarboxymethylcellulose), overfladebehandlingsmidler (mono-og diglycerider af fedtsyrer, siliciumoxid, magnesiumsalte af fedtsyrer).


Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Opbevares uden for børns rækkevidde.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af børn under 1 år.


Næringsindhold pr. 100 gram

Folsyre400 µg – 200%
Bifidobacterium animalis ssp lactis BIFOLAC™12
9x109 CFU
Lactobacillus acidophilus BIFOLAC™5
1.5x109 CFU
Lactobacillus rhamnosus BIFOLAC™ GG
1.5x109 CFU


Holdbarheden for produktet er bedst før 24 måneder efter produktionsdatoen i uåbnet emballage. 

Produktet bør opbevares mørkt, tørt og under 25 grader. Efter åbning kan produktet med fordel opbevares under 20 grader.

Hvad er Pro- & Præbiotika egentlig?

Probiotika er mælkesyrebakterier der lever i tarmen og hjælper med at holde en god fordøjelse og beskytter mod skadelige bakterier.

Præbiotika er mælkesyrenes madpakke. For jo mere Præbiotika der er i tarmen desto flere mælkesyrebakterier findes der.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare