Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Vita Liberata, Beauty Blur Sunless Glow, Fv. Latte Light, 30 ml.

289,00 kr.
Varenummer: 3813
Kommer snart igen
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Vita Liberata

Vita Liberata, Beauty Blur Sunless Glow er en multi selvbruner der også fungerer, som en BB Cream og foundation, samt en ansigtsprimer. Huden får et solkysset glød og et mere friskt udseende. Den indeholder også selvbruner. Få en bund, som er flot og ensartet. Den ligger i så tyndt et lag at din hud stadig kan ånde. Vita Liberata, Beauty Blur Sunless Glow indeholder blandt andet Aloe Vera, som beroliger og blødgør huden. Den indeholder også Hyaluronsyre, som bekæmper dehydreret hud og ældningstegn. Den er opbygget på Vita Liberatas unikke Advoganic Luksus Hudpleje formel.Vita Liberata, Beauty Blur Skin Tone Optimizer er uden alkohol og parfume. Den holder farven op til 3-4 dage.


Beauty Blur findes i 2 nuancer: Latte Light & Latte.

Indeholder 30 ml.

Vita Liberata, Beauty Blur Sunless Glow  anvendes ovenpå din dagscreme og den anvendes i ansigtet, på halsen og evt. ned på decolté. Påfør den med en beauty blender eller med fingrene.

“Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Water*, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Phenyl
Trimethicone, Dihydroxyacetone***, Synthetic Fluorphlogopite, Homosalate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetearyl Alcohol, Glycerin*, Octocrylene, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20,
Butyrospermum parkii (Shea) Butter**, Glyceryl Stearate, Isohexadecane, Isododecane, Neopentyl
Glycol Diheptanoate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Silk, Tetrasodium
Glutamate Diacetate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylgylcerin, Tin Oxide, CI 77891 (Titanium
Dioxide), CI 77019 (Mica), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides).”

Vita Liberata har virkelig udviklet en unik selvbruner serie.

I 2012 præsenterede de en selvbruner serie, som er 80 % økologisk, dermatologisk testet, lugtfri og med ingredienser af meget høj kvalitet, samt det unikke fugtighedskompleks Moisture lock system. Ved påføring får huden en flot og jævn farve uden skjolder. Produkterne er fri for parabener, parfume og udtørrende alkohol. Produkterne indeholder kvalitets ingredienser som nærer og fugter huden, samtidig med, at du får en smuk og gyldenbrun farve, og skønne ekstrakter som er hentet fra melon, grape, granatæble og silke proteiner m.fl.. Den aktive bruningsingrediens DHA i Vita Liberata gør, at hudens naturlige farvetone bliver aktiveret og giver en individuel farve nuance. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare