Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Generelt
Nedenstående abonnementsbetingelser gælder for alle abonnementer købt hos hudplejeonline.dk. Når du køber et abonnement eller andre varer/ydelser, accepterer du samtidig vores generelle handelsbetingelser.

Betaling og fornyelse
Betaling for abonnementsordrer reserveres på dit betalingskort på leveringsdagen og hæves umiddelbart efter ordren er afsendt. Alle abonnementer fornys automatisk, medmindre andet er oplyst. Vi trækker pengene i dit valgte interval og altid samtidig med at varerne afsendes.

Træk på dit kort

Hvis du får et nyt kort, bedes du sende os de nye kortoplysninger. 

Vi sletter selvfølgelig de gamle. 

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort. 

Du kan også gøre indsigelse hos din kortudbyder (typisk din bank), hvis du opdager, at der er blevet hævet beløb, du ikke har givet tilladelse til. Du skal gøre indsigelse hurtigst muligt og senest 8 uger efter betalingen, med mindre der er aftalt andet.
Ændringer til abonnement eller stamdata
Som abonnementskunde kan du lave ændringer eller opsige dit abonnement ved at kontakte os.

Levering
Når du køber et abonnement vælger du din foretrukne leveringsmetode blandt tilgængelige leveringsmetoder. Vi forbeholder os ret til at sende ordrer via andre kanaler/fragtmænd, forudsat leveringstidspunkt, lokation og andre forhold matcher den gamle leveringsmetode. Hentes pakken ikke i pakkeshoppen, og skyldes dette en fortrydelse fratrækker vi de reelle omkostninger for returfragten i tilbagebetalingen. Skyldes det ikke en fortrydelse og ønsker du pakken tilsendt igen, betaler du for returfragten for den er sendt tilbage til os, samt for at pakken sendes igen


Leveringsdato og frekvens
Vi vil altid bestræbe os på at levere dine ordrer på aftalt tidspunkt. Vi forbeholder os dog retten til at udskyde eller fremskynde en ordre med få dage såfremt logistiske forhold gør det fordelagtigt. I disse tilfælde vil vi bestræbe os på at oplyse dig i god tid.


Fortrydelsesret ved abonnement


Når du køber et abonnement, har du 14 dages fortrydelsesret.

 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din første levering. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra leveringstidspunktet til at give os besked om, at du vil fortryde.

 

Du kan sende en e-mail til (indsæt mailadresse) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i abonnementsbetingelserne.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for, at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varens stand, når du sender retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

 

Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Hvis der er noget galt med abonnementet

Hvis du ikke er tilfreds med abonnementet, kan du kontakte os på info@hudplejeonline.dk


Opsigelse
Abonnementer betales, når varen sendes, indtil de opsiges. Abonnementer kan opsiges ved at logge ind på din profil eller kontakte os via e-mail. Der er ingen bilding og du kan opsige når som helst. Dog inden varen afsendes.

Ændringer og forbehold

Vi tager forbehold for Force Majeure og vi er kun ansvarlige så længe det følger af dansk rets ufravigelige regler. 

 Såfremt prisen for dit abonnement ændres vil du blive adviseret i god tid, med mulighed for at opsige dit abonnement før ændringen træder i kraft.


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Hudplejeonline.dk

Knoldeflodvej 96

6800 Varde

Info@hudplejeonline.dk


 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

 

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 30.04.2024