Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Velkommen til HUDPLEJEONLINE.

Mit navn er Susanne og jeg arbejder til daglig i min klinik, hvor jeg blandt andet er kosmetolog, fodplejer og makeupartist. Jeg har ofte klienter i stolen, som er fejl vejledt, så huden ikke får den rigtige hjælp og derved kommer der skader, som uren hud, black spots, pigmentering, karsprængninger og huden kan endda blive sart og sensitiv.

Jeg ønskede at hjælpe flere og derfor har jeg åbnet denne webshop, som er blevet mit hjertebarn. Jeg bliver dagligt kontaktet af personer, som ønsker min hjælp til at finde det rigtige og jeg nyder det. Især når jeg får tilbagemeldinger om at det virkelig er blevet godt.

Jeg laver ofte blogs, hvor jeg fortæller om forskellige produkter jeg selv har været i gang med og som på den ene eller anden måde har overrasket mig.

Det er vigtigt for mig at finde de rigtige produkter, så vi tager ikke bare alt ind. Der bliver kigget på både indhold og konsistens inden det bliver godkendt. Vi køber udelukkende produkter fra anerkendte leverandørerer, så du vil altid få friske produkter, som er behandlet korrekt. 

Har du brug for hjælp, så send mig en mail på info@hudplejeonline.dk og jeg svarer dig altid hurtigst muligt.

Shoppen er delt op i

  • ·   Alle produkter
  • ·        Veganske produkter
  • ·        Økologiske produkter
  • ·       Glutenfri produkter

På denne måde bliver det hele meget nemmere, hvis man har et specifikt problem.

Ønsker du hjælp til gaver MORS DAG, FARS DAG, MOM2BE, JULEGAVE osv osv. Så send en mail med hvem der skal have den og hvad budgettet er. Så kan jeg måske lave en helt speciel gave for dig, som ikke skal byttes.

Her hos HUDPLEJEONLINE er det dig der er i centrum og vi ønsker at du skal have den bedste oplevelse og service. 

Tusind tak fordi du har valgt min webshop. Det betyder meget mere end du tror.

De bedste hilsner

Susanne Olsen