Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Sublime Skin Kit

1.335,00 kr.
667,50 kr.
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Tranquillity Shower Cream
tranquillity Body Cream

Comfort Zone, Night & Day Hydra-Glow Kit giver din hud masser af fugt og næring.

Sættet indeholder 2 fullsize produkter og 3 ampuller, som aktivt korrigere fugttab og giver masser anti-ageing:

1 x Sublime Skin Lifting Serum, 30 ml Du får her en naturlig filler løsning i form af en serum. Rynker og linjer fyldes ud indefra og bliver mindre. Denne serum udglatter, opstrammer og beskytter din hud. Den har en filler effekt på huden og fylder huden ud indefra, så linjer og rynkers dybde synligt mindskes. 
1 x Sublime Skin Cream, 60 ml er en plumpende creme, som giver din hud næring og styrker elasticiteten. Den hjælper med at definere ansigtskonturer og giver en glattere hud. Da det er en rig creme giver den god beskyttelse til huden om vinteren, hvor huden godt kan udtørre. Du vil opleve huden bliver mere klar, lys og frisk at se på.
3 x Sublime SKin Lift & Firm Ampoule

Dette kit er perfekt til selvforkælelse, julegave, værtindegave osv.

Comfort Zone, Tranquillity Shower Cream giver dig en aromatisk pleje af huden, mens du er i badet. Nyd den fantastiske og unikke Tranquillity duft der forkæler dine sanser. Hudens får masser af fugt og næring og du vil føle din hud bliver silkeblød. Comfort Zone, Tranquillity Shower Cream indeholder blandt andet Amarenth Planteolie og essentielle olier forkæler både huden og dine sanser, så roen vil falde over dig. Aromaerne i denne shower cream beroliger, reducerer stress og spændinger og så genopretter den balancen i både krop og sind.

Comfort Zone, Tranquillity Shower Cream er en cremet vask til kroppen der giver en tæt skum. Du kan bruge den både i brusebadet og i badekaret. Den er uden SLES/SULFATER - Sæbefri.

88% ingredienser af naturlig oprindelse og fri for slikoner.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Tranquillity Body Cream fugter og plejer din krop hele dagen. Du vil føle din hud bliver silkeblød. Amarenth Planteolie og essentielle olier forkæler både huden og dine sanser, så roen vil falde over dig. Comfort Zone, Tranquillity Body Cream er en dejlig creme der er lidt tungere end Body Lotion fra samme serie, men det er for, at den beskytter huden godt i de kolde måneder. Den kan med fordel også bruges på hænder og fødder. Velegnet til meget tør hud.

Comfort Zone, Tranquillity Body Cream forkæler dine sanser og bringer en indre ro og balance.

87% af ingredienserne er af naturlig oprindelse.

Vegansk og glutenfri.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare