Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Fillerina®

Fillerina® er et dermo-kosmetisk brand, som du bruger derhjemme, som en del af dit hudpleje program. Det er første generation af fillers, som ikke skal sprøjtes ind i huden. Faktisk, så findes der slet ikke nåle i dette brand. I stedet arbejdes der aktivt med hyaluronsyrer i forskellige molekylestørrelser og vægt. Du kan derfor opnå virkelig gode resultater med at mindske rynker, slaphed i ansigtet, ujævnheder og så kan du få mere volumen ved dine læber og kindben. Du finder 5 forskellige serier hos Fillerina og du kan læse mere om dem herunder.

Fillerina® er udviklet af det schweiziske laboratorie Labo Cosprophar Suisse, som i mange år har forsket i at finde den bedste måde hvorpå man kan genskabe fugt, fasthed og elasticitet i huden uden injektion. 

Fillerina® produkterne er bygget op i forskellige grader, alt efter hvor meget man reelt har brug for og vil have fyldt ud. Hyaluronsyrerne findes i forskellige koncentrationer, så det er den helt rigtige virkning der kommer ind i de forskellige hudlag. De trænger dybere ned i hudlaget, både epidermis og dermis, hvor de binder sig til vand. Derfor er det også rigtig vigtig at huske at drikke en masse vand i denne behandling.

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer er en BB cream, som giver din hud en perfekt glød og den vitaliserer og giver huden en flot og mere ensartet hudtone. Din hud beskyttes af ydre påvirkninger og fugtes. Den udjævnes og får en flot teint, mens hudens toner balanceres. Denne BB Cream indeholder 6 Hyaluronsyre med forskellige molekylestørrelser, som effektivt trænger ned i huden. Du vil opleve din hud bliver mere fyldt ud, så fine linjer og rynker mindskes. Din hud bliver glattere og får mere volumen.

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer findes i 4 nuancer, hvor bestsellert nuancerne er 01+03. Tonerne blendes let og naturligt ind i din egen hud. 

01 Light Beige

02 Light Rose

03 Medium Beige

04 Warm Beige

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer kan på en velfungerende hud stå alene om sommeren uden en dagscreme under, hvor i efteråret og vinteren er det vigtigt at tage en god creme under for huden ikke tørrer ud.

Farven given er medium-høj dækning. Den er allergivenlig og ikke-komedogen, hvilket betyder den ikke stopper dine porer til

Fillerina 932 Eyes & Eyelids

Fillerina 932 er en lille serie i Fillerina serien, som kun har 2 produkter der udelukkende koncentrerer sig om øjne og læber. Der findes i 2 grader og du skal blot finde den der lyder bedst til dig. Disse 2 produkter er klart et bestseller produkt, da man arbejder lokalt og resultaterne er synlige fra start.

Fillerina 932, Eyes-Eyelids arbejder lokalt på dine øjenomgivelser. Du kan bruge den til at løfte dine øjenlåg, mindske rynker og linjer omkring øjnene, øge volumen under øjnene og reducere hævelser og mørke rander. Huden omkring dine øjne er meget tynd i forhold til al den anden hud i ansigtet. Derfor ser man hurtigere linjer, hævelser og tab af fasthed i huden omkring øjnene.

Fillerina 932, Eyes-Eyelids er en ny dermokosmetisk filler-gel der kommer i 2 forskellige grader. Du skal vælge grad efter, hvor meget hjælp du har brug for. Denne filler hjælper dig ved at udfylde huden, reducere rynker og ujævnheder og slaphed i huden, samt den har en opstrammende effekt på dine øjenlåg. Fillerina 932, Eyes-Eyelids indeholder 9 hyaluronsyrer, 3 kollagenmolekyler og 2 elastinmolekyler. Denne kombination hjælper dig med at få styr på dine øjenomgivelser.

Eyes-Eyelids pennen har en applikator, som gør det nemt at påføre din filler. Den har et hoved der er formet, så du kan massere huden blidt og effektivt omkring øjnene. Applikatoren er fremstillet i allergivenligt plastmateriale.


Fillerina 932, Lips-Mouth arbejder lokalt med at reducere rynker ved din læbekant og små lodrette linjer, mere volumen i dine læber og tydeligere læbekontur. Så ønsker du mere fylde og glattere hud omkring læberne, så er denne filler perfekt til dig. Den findes i 2 grader alt efter hvor dybe dine rynker er. Grade 4 og Grade 5.

Fillerina 932, Lips-Mouth er en dermokosmetisk filler-gel til dine læber og læbekonturer. Den påføres med en roll-on applikator, som samtidig massere dine læber. Du får hjælp med at øge volumen og tykkelsen på læberne, mens de bliver større, tydeligere og fyldigere. Synlige og dybe rynker omkring munden reduceres tydeligt.

Fillerina 932, Lips-Mouth indeholder 9 hyaluronsyrer, 3 kollagenmolekyler og 2 elastinmolekyler, som til sammen giver øget læbevolumen, fremmer læbekonturer og reducerer rynker omkring læberne. Med alderen falder mængden af hyaluronsyrer i huden og der viser sig med ujævnheder, slap hud og tab af volumen i huden omkring læberne.

Fillerina 932, Lips-Mouth har en tredobbelt roll-on applikator, som gør det nemt at påføre din filler. Den er udstyret med 3 småkugler af rustfrit stål, som frigiver en passende mængde gel. Den massere samtidig huden omkring og på læberne.

Fillerina 932 er klinisk testet, glutenfri og vegansk. Er du parfumeallergiker kan du bruge denne filler, da den ikke indeholder æteriske olier.

Fillerina, Long-Lasting

Fillerina, Long-Lasting er en serie der indeholder produkter til en aktiv filler kur og hverdags pleje i cremer. Ved at bruge filler hudpleje serien forlænger og optimere du effekten af den intensive filler-kur. Din hud plejes og beskyttes, mens den genopbygges.

Denne serie fåes i 2 grader. Grad 3 og Grad 4. 

Grad 3 er til dig der har 

 • Begyndende aldersrynker og ujævnheder.
 • Begyndende rynker og udtrykslinjer.
 • Begyndende tegn på slap hud.
 • Begyndende nedsat volumen, fasthed i huden og elasticitet.
 • Behov for mere volumen på kindben og læber.
 • Begyndende indfald og manglende fylde i  huden. 

Grad 4 er til dig der har 

 • Dybe og markerede aldersrynker og ujævnheder.
 • Dybe rynker og udtrykslinjer.
 • Tydelige tegn på slap hud.
 • Nedsat volumen, fasthed i huden og elasticitet.
 • Behov for mere volumen på kindben og læber.
 • Synlig indfald og manglende fylde i  huden. 

Fillerina, Long-Lasting indeholder 12 hyaluronsyrer i dobbelt koncentration, kollagen og elastin. Den indeholder også 7 regenererende molekyler, som genopbygger hudstrukturerne. Din hud vil bliver mere fyldig, opstrammet og dybe rynker vil mindskes.

Fillerina, Long-Lasting serien henvender sig især til dig der ønsker et hurtigt resultat og ikke vil køre kur hele tiden. Her kan du vælge at køre 1 kur på 7 dage, hvor du dagligt anvender 7-Day Filler. 8 uger efter, påføres der en 8-Recall Filler i gang i ugen i 8 uger. Er du 40+, ryger, har været aktiv solarie bruger, så tjek denne kur. Den vil gøre underværker for din hud.

Det er vigtigt, når du bruger Fillerina at du husker at drikke nok vand, da det binder fugten i huden og hvis ikke der er vand nok i kroppen vil du føle din hud bliver mere tør.

Fillerina er glutenfri og vegansk, samt klinisk testet.

Fillerina 12HA

Fillerina 12HA er en ny og forbedret version af selve Fillerina Basic. Du får her dobbelt så mange Hyaluronsyrer, nemlig 12 stk., samt 3 kollagen og 2 elastinmolekyler. Denne kur er til hjemmebrug og uden brug af nåle. Den består af en kur, samt hjemmeplejeprodukter, som vedligeholder resultatet fra din kur. 

Fillerina 12HA kuren skal anvendes som et to-trinskur, hvor du bruger kuren 1 gang dagligt i 14 dage. Serien består af 3 forskellige grader. Nemlig 3, 4, 5 og derved er det den største koncentration af aktive ingredienser. Graderne vælges ud fra din huds tilstand og jo højere grad, jo mindre hyaluronsyre molekyler, så de trænger dybere ind i huden for at give fylde.
Grad 3 - Indeholder flest Hyaluronsyrer med de store molekyler, som gør at de arbejder i hudens øverste lag, hvor de går ind og binder fugten. Denne grad er til huden, som har moderate rynker og udtrykslinjer. Den giver ekstra fylde til kindben og læber, hvis man ønsker det.

Grad 4 - Indeholder større koncentrationer af Hyaluronsyren, som har mindre molekylestørrelse og vægt. Det gør de trænger dybere ned i huden og fylder den ud indefra. Denne grad er til huden, som har dybe linjer og rynker der ønskes reduceret. Huden får et fugtboost og den giver ekstra fylde til kindben og læber hvis man ønsker det.

Grad 5 - Indeholder større koncentrationer af Hyaluronsyrer, som har mindre molekylestørrelse og vægt. Det gør de trænger dybere ned i huden og fylder den ud indefra. Denne grad er til den mere modne hud, som har meget dybe linjer og rynker der ønskes reduceret. Huden får et fugtboost og den giver ekstra fylde til kindben og læber hvis man ønsker det.Fillerina 12HA er klinisk testet, glutenfri og vegansk.

Fillerina 12HA indeholder:

Hyaluronic Acid Monomer 0.4K Da • Sodium Hyaluronate 0.8K Da • Hyaluronic Acid 1K Da 

Hydrolyzed Sodium Hyaluronate 5K Da • Sodium Hyaluronate 20K Da • Hydrolyzed Hyaluronic Acid 50K Da • Sodium Hyaluronate 80K Da • Sodium Hyaluronate 100K Da
Sodium Hyaluronate 200K Da • Sodium Hyaluronate 500K Da • Sodium Hyaluronate 2000K Da • Sodium Hyaluronate Crosspolymer • Matrifull • Chondroitin Sulfate
Palmitoyl Hexapeptide-52 • Palmitoyl Heptapeptide-18 • Densifying Effect: Hydrolyzed Collagen 2K Da • Hydrolyzed Collagen 12K • Da Soluble Collagen 300K Da
Hydrolyzed Elastin 1.4K Da • Hydrolyzed Elastin 2.2K Da

Fillerina 12HA, Grad 3

Fillerina 12HA, Grad 4

Fillerina 12HA, Grad 5

Hvor længe kan jeg forvente kuren holder?

Når du anvender Fillerina Kuren kan du forvente en holdbarhed op til 3-4 måneder, hvis du samtidig anvender Fillerina Hjemmepleje Produkterne.

Ved at bruge cremerne i samme serie forlænger du resultatet og optimerer den. Din hun fugtes og beskyttes, så den fremstår velplejet og i god form.

Jeg er gravid - Må jeg bruge Fillerina kuren?

Ja det kan du tro. Fillerina produkterne er helt på linje med almindelige traditionelle hudplejeprodukter. Så om du er gravid eller ammer er ikke et problem.

Hvad er det nu med at jeg skal drikke vand?

Det er vigtigt, når du bruger Fillerina kur at du husker at drikke nok vand. Kuren indeholder en stor mængde Hyaluronsyre og Dette vidundermiddel binder fugten i huden for at fylde den ud. Hvis ikke der er vand nok i kroppen vil du føle din hud bliver mere tør. Derfor skal du drikke 2 glas vand hver dag inden du påfører din kur.

Hyaluronsyre - Hvad er det?

Hyaluronsyre vil blive dit nye ynglingsord, når du først mærker effekten af det på din hud. Hyaluronsyre findes helt naturligt i kroppen, men som vi ældes bliver mængden mindre og mindre. Hyaluronsyre kan binde vand 1000 gange sin egen vægt, derfor er det er ren vidundermiddel i hudplejeprodukter. Det hjælper din hud med igen at få fylde og rynker og linjer udlignes.

Hvorfor skal jeg bruge Fillerina?

Fillerina har specialiseret sig i at arbejde med de forskellige Hyaluronsyrer, samt vægten og størrelsen på Hyaluronsyren. De ved at jo mindre molekylen er, jo dybere kan den trænge ned i huden. 

Fillerina trænger både ned i epidermis og dermis, i modsætning til andre hyaluronsyreprodukter, som lægger sig på hudens overflade.

Fillerina - Filler eller botox?

Man kan på ingen måde forbinde disse to ting med hinanden.

Fillerina arbejder med forskellige Hyaluronsyre i forskellige molekyle størrelser og vægt. Den ligges på huden under kuren, så det selv trænger ned. Du bruger altså IKKE nål, men blot en applikator der hjælper dig med at få produkt ned i selv de dybeste rynker.

Botox bliver injiceret i huden og går ind og blokerer nerveenderne i en muskel, så den ikke kan trække sig sammen i 3-6 måneder. 

Min hud fnuller efter kuren er kommet på?

Du kan være kommet til at bruge mere gel end din hud kan absorbere. Du børster blot fnulleret af og bruger mindre næste gang.