Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Har du hørt om leverpletter?


Er du træt af din hud er pigmenteret og fyldt med brune pletter? Og ved du egentlig, hvorfor de kommer?


Jeg vil prøve, at give dig en forklaring på, hvorfor det er de brune pletter kommer i ansigtet og på hænderne.

I din overhud (Epidermis) findes MELANOCYTTERNE. Disse er vigtige i huden, da de er ansvarlige for produktionen af MELANIN. Melanin det er det der giver os vores genetiske hudfarve og så er de vores naturlige beskyttelse mod solen.

Udsættes vi for solen vil melanocytterne gå ind og øge melaninproduktionen. Dette ses ved, at huden bliver brunere/mørkere og dette er hudens naturlige "solcreme". På denne måde vil melanocytterne blive beskyttet imod, at blive skoldet og få DNA skader.

Bliver huden udsat for kraftig sol uden beskyttelse, som solarium eller solbadning vil melanocytterne sætte ud og kan være uvirksomme op til 12 timer. Derfor efterlades keratinocytterne uden beskyttelse og giver dig en skoldning og heraf kommer pigmentforandringer.

Pigmentforandringer ligger dybt i din hud og derfor kan de ikke bare fjernes. Du kan også have pigmentforandringer liggende i huden uden du ved, som kommer frem ved fx. solbadning. 


Hvad kan du gøre?

Nogle vælger at gå til laserbehandling for, at komme af med deres pigmentering, men ofte vil pletterne komme igen, når huden udsættes for sol uden beskyttelse.

Med en god og aktiv hudpleje kan man gå ind og "blege" pigmenterne, så hudtonen bliver mere ensartet. Det er vigtigt at huske solfaktor dagligt og man må ikke forvente en forandring på en måned. Der skal arbejdes lidt for det, men resultatet bliver ofte rigtig godt. 

Kom de under din graviditet eller da du startede på noget nyt medicin?
Som gravid kan du opleve, at få pigmentforandringer i ansigtet. Jeg oplever det ofte i mit arbejde, som kosmetolog og det frustrerer den gravide, som ofte føler hun ser beskidt ud pga. de brune pletter. Som regel forsvinder de eller bliver mindre, når man har afsluttet graviditet og amning. Det er supervigtigt du bruger en solfaktor der er høj eller som helt blokerer solen.
Medicin kan også nogle gange være skyld i pigmentforandringer. Her vil jeg anbefale dig at bruge hudpleje som arbejder med at gøre din hudtone mere ensartet. 

Hvis du skulle have lyst til at prøve et fint sæt til pigmenteret så har Nimue lavet denne fine æske, hvor du har plejeprodukter til minimum 1 måned. Så vil du se, hvad det egentlig gør for din hud.
Det eneste sættet ikke har med er en serum og her vil jeg klart anbefale dig, at bestille en Pre & Post eller en TDS Blå sammen med kittet.

I kittet finder du 
Cleansing Gel
Conditioner
Exfoliating Enzyme
Day Fader
Night Fader
Sun-C SPF 40

Kunne du tænke dig at prøve Nimue? Så kontakt os her.