Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Døjer du med TØR HUD? 

 

Hvis din hud er tør skal du reagere på det.

Tør hud = Rynker! og ubehag.

Det er en tilstand der tager tid og tålmodighed at få bugt med.

Til gengæld vil du få en meget bedre fornemmelse med din hud, når du får styr på det.


Hvordan føles tør hud? 

Når huden er knas tør kan du især mærke det, når du kommer ud af badet. Du slukker vandet og åbner ud til det store rum hvor håndklædet hænger.

Lige i det øjeblik der får du en følelse af din hud krymper sammen til halv størrelse og du har svært ved at være i den.

Ofte i ren panik skynder man sig at tage en fed creme på for at afhjælpe følelsen.

STOP MED DET.

Det er vigtigere at du følger en god plejerutine, så du er sikker på du får det ned i huden, som den rent faktisk har brug for.

På billedet herunder kan du se en pande, som er meget tør.Huden føles som et månelandskab, når fingeren køres henover den. Det er porerne der stikker ud fordi de prøver at skaffe næring og fugt. Huden er også rød fordi den er irriteret og derved bliver mere sart.

Nogle kan også have en følelse af de er fedtet i huden. Dette er fordi din hud ikke kan absorbere de produkter du bruger, så prøv at skifte, så vil du se en ændring der også.

Hvad gør du så?

Du skal have gang i en god plejerutine. Det betyder at du dagligt både morgen og aften skal igennem din plejerutine.

Step 1.

Afrens din hud. 2 gange efter hinanden. Dette skal du gøre for at den bliver renset helt i bund. Vi skal have fjernet alt snavs på huden.


Step 2.

Du skal bruge en toner eller conditioner.

Dette produkt skal bane vejen for din serum og creme, så det er et meget vigtigt step.


Step 3.

Påfør din serum. Denne serum bør være meget fokuseret på fugt, fugt, fugt.


Step 4.

Brug din dagcreme eller natcreme. Denne skal ikke være for fed for din hud kan ikke absorbere den. Så tænk i stedet på en creme der støtter op om din serum og igen giver fugt, men også styrker din huds barriere og giver næring.


Step 5.

PEELING! Men ikke bare peeling. Jeg vil klart anbefale dig at bruge en enzyme peeling, da den ikke kun arbejder på huden, men også går længere ned i porerne.

Vi skal have løsnet og blødgjort de hårde tørre porer. Så enzymepeeling 2-3 gange i ugen.

Jeg siger altid til mine klienter i klinikken, at hvis de som jeg vasker hår 2-3 gange i ugen skal de gøre det der.

Min fremgangsmåde:

Vask ansigtet i din rens.

Peeling på og lad den sidde, mens du vasker hår og lader conditioner sidde i. Mens conditioneren arbejder i håret massérer du peelingen rundt i små cirkler i hale ansigtet og ned på hals og decolté.

Til sidst skyller du både ansigt og hår og så er du klar.

Jeg har lavet en startpakke du kan købe, hvor du får alle 5 produkter du skal bruge.

Prøv den og se om ikke den kan gøre noget godt for dig.

I pakken finder du:

 


  • Rens din hud med en Essential Face Wash  >> Se den her
  • Spray conditioner på vatrondel og fordel det i ansigtet  >> Se den her
  • Serum der fugter, opstrammer og giver glød >> Se den her
  • Dagscreme der fokuserer på sund velhydreret hud >> Se den her
  • Peeling der fjerner døde hudceller og renser porerne >> Se den her

Lidt om de forskellige produkter og hvorfor de hver især er så vigtige.

 

Cleansing gel eller cleansing milk.

Dette produkt skal rense din hud for solfilter, dagens skidt og snavs og makeup uden at udtørre huden. Den skal være dybderensende og holde hudens fugtniveau oppe.


Conditioner.

Nogle gange vil en conditioner være lidt for stærk i starten for en sart hud, men så snart den er i bedring er det en god ide at få med ind i sit plejeprogram igen. Mange tror fejlagtigt man skal bruge en conditioner for, at lukke porerne efter man har renset huden. Dette er IKKE rigtigt. Hvis du lukker porerne, så er en god serum og creme spild af penge, da den ikke kan trænge ned i huden, hvor den skal gøre underværker.

Conditioneren skal bruges til at få huden i balance og få den stimuleret. Den genskaber den naturlige PH-værdi. Samtidig hjælper den huden med at blive klar til at transportere serum og creme dybere ned i huden.

 

Creme.

Din creme skal bruges til at fylde fugtdepoterne op og trænge hurtigt ind i huden. Den skal beskytte huden og gerne hjælpe med at holde huden stærk og opstrammet.

 

Serum.

Brug en serum for at give et fugtboost og holde linjer og rynker for døren. En serum er vigtig i din pleje rutine, da det er et af de mest koncentrerede produkter, som arbejder med et specifikt mål. På grund af den er så koncentreret vil den gså give gode resultater, så du føler en ændring i din hud.