Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Aphro Celina, Eyebrow, 3 ml. - Brynserum, bryn serum, fyldige bryn

699,00 kr.
Varenummer: 4703
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Hvordan du bruger den
Ingredienser
Aphro Celina

Aphro Celina, Eyebrow er et brynserum, der både stimulerer væksten af dine bryn og plejer huden omkring brynene. Serummet hjælper dig til at få mere facon og fylde på dine bryn, så du ikke behøver bruge så meget tid på at farve dem op hver dag. Du får naturligt smukke, fyldige og velplejede bryn, som definerer og indrammer dine øjne. Dine bryn får samtidig optimal pleje og næring.

Aphro Celina, Eyebrow stimulerer hårsækkene til at vokse, hvilket giver stærkere, tykkere og længere hår. Du vil se et effektivt og smukt resultat efter ca. 8 uger. 

Aphro Celina, Eyebrow skal påføres på afrenset og tør hud en gang om dagen, fx ved sengetid. 

Aphro Celina, Eyebrow påføres med penslen i dine bryn. Du kan med fordel anvende den om aftenen, når huden er renset. Den indeholder ikke olie og påvirker derved ikke permanent makeup.

God fornøjelse.

Aqua, butylenglykol, glycerin, Chamomilla Recutitia blomsterekstrakt, panthenol, PVP, hydroxyethylcellulose, kaliumsorbat, koffein, biotin, natriumhyaluronat, benzoesyre, dehydroeddikesyre, isopropylcloprostenat

Aphro Celina er en fin lille serie med vippe og brynserum der er dokumenteret til at være virkningsfuld. Dine vipper og brynhår vil blive længere, kraftigere og du vil få flere hår i områderne du arbejder på. Aphro Celina er udviklet i Tyskland af eksperter på området og serien er:

⭐ Dermatologisk testet.

⭐ Uden parfume.

⭐ Uden parabener og phthlater

 EU-godkedt.

⭐ Ikke testet på dyr!

Aphro Celina har også lavet en skæg/hår serum, som stimulerer vækstfasen på dit hår, så har du huller i skægget, høje tindiner eller andre steder hvor der mangler hår kan du med fordel bruge denne serum.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med