Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

CND, Offly Fast Remover Kit, Gel / Shellac

139,00 kr.
Varenummer: 4823
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
CND

CND, Offly Fast Remover Kit er de produkter du skal bruge for skånsom aftagning af Shellac. Der er indhold til flere behandlinger.

Kittet indeholder:

2 x 10 Foil Remover Wraps

1 x Offly Fast Remover, 59 ml.

1 x Rosenpind

1 x SolarOil, 3,7 ml.

CND, Offly Fast Moisturizing Remover er en professionel neglelak og Shellac fjerner. Den opløser alt fra neglelak, akryl, lim og Shellac. Ved at bruge denne mindskes risikoen for udtørring af neglen og den omkring liggende hud. Den er perfekt til hjemmebrug og den mest hurtige og effektive måde at få fx. Shellac af på. CND, Offly Fast Moisturizing Remover indeholder blandt andet Macadamianøddeolie, Vitamin E og English Cucumber. Disse ingredienser hjælper med at sikre hurtig og mild aftagning. 

Du tager din Offly Fast og påfører vattet der sidder på wrapping pads. Så skal vattet sidde på neglen og denne skal pakkes stramt og godt ind. Lad det sidde ca. 10 minutter og så kan du blidt skrabe de små rester af med rosenpinden. Påfør herefter SolarOil for at neglen får lidt ekstra pleje.

CND står for Creative Nail Design og er verdens største udbyder af neglepleje og produkter. Du får høj kvalitet og eftertragtede produkter. Ønsker du pæne negle finder du både neglelak fra Vinylux, Solar Oil til dine neglebånd og Resque Rxx, som forstærker dine negle.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare