Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

CND, ResqueRXx, 15 ml.

229,00 kr.
Varenummer: 4802
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
CND

CND, ResqueRXx Nail Cure Pen er til dig der har negle, som knækker, flækker eller er tynde. Har du fået en negleskade og dine negle har brug for akut hjælp. Du vil lynhurtigt mærke en forskel, når du anvender den. CND, ResqueRXx Nail Cure Pen er en neglekur, som består mest af keratinprotein. Det er også det din negl består af, så neglen bliver bygget stærkere og mere robust med noget der får den til at se naturlig ud. Den indeholder også jojobaolie og mandelolie, som fugter og plejer neglepladen.

CND, ResqueRXx Nail Cure Pen bruges som en kur på dine negle og du vil få hurtige og synlige resultater.CND, ResqueRXx Nail Cure Pen anvendes direkte på neglepladen. Ryst flasken godt inden brug. Påfør den så som en neglelak og kun på neglepladen. Masser det forsigtigt ind i pladen og udsæt ikke fingrede for vand eller SolarOil 30 minuter efter. Herefter er det en god ide at bruge SolarOil for at blødgøre neglebånd og nærer neglen.

Brug det op til 4 uger for bedst resultat.

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sorbitan Oleate, Aqua ((Water) Eau), Isopropyl Alcohol, Modified Polyamidoamine, Hydrolyzed Keratin, Parfum (Fragrance).

CND står for Creative Nail Design og er verdens største udbyder af neglepleje og produkter. Du får høj kvalitet og eftertragtede produkter. Ønsker du pæne negle finder du både neglelak fra Vinylux, Solar Oil til dine neglebånd og Resque Rxx, som forstærker dine negle.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med