Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Active Pureness, Cleansing Gel, 200 ml. - Ansigtsrens til uren hud, Acne Hud, Hudpleje

225,00 kr.
202,50 kr.
Varenummer: 7034
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Active Pureness er til dig der

Comfort Zone, Active Pureness, Cleansing Gel er en dybderensende gel der effektivt fjerner makeup, snavs og forurening uden at den udtørrer din hud. Den indeholder 3% glucolactone, som har en eksfolierende effekt på huden og virker dybderensende i både porer og ovenpå huden. Active Pureness, Cleansing Gel er talg regulerende og hjælper din hud med at mindske og forebygge udbrud og komme i balance. Den er sæbefri og har en eksfolierende formulering der er mild og fjerner de døde hudceller der ligger på huden. 

Comfort Zone, Active Pureness, Cleansing Gel hjælper med anti inflammation, den hæmmer bakterierne, hjælper huden i balance og øger hudfornyelsen. Du skal bruge den, hvis du har tendens til fedtet, tilstoppet og forhornet hud.

94% naturlige ingredienser.

Vegansk og glutenfri.

Den kan med fordel anvendes i bruseren eller ved håndvasken. Det er en god ide altid, at rense 2 gange efter hinanden, så man kommer til bunds.

Masser cleansing gel ind i den fugtige hud til den skummer let. Herefter skyller du den af igen. Gør det gerne 2 gange efter hinanden. Herefter bruges Active Pureness Toner, så optimal pleje. Toneren bruges som transport middel for serum og creme, så det kommer længere ned i huden.

Kan anvendes både morgen og aften.

INGREDIENTS:  AQUA  /  WATER  /  EAU,  GLUCONOLACTONE,  SODIUM  LAURYL  GLUCOSE  CARBOXYLATE,  LAURYL  GLUCOSIDE, DISODIUM  COCOAMPHODIACETATE,  CAPRYLYL/CAPRYL  GLUCOSIDE,  ARGININE,  PROPANEDIOL,  BENZYL  ALCOHOL,  PARFUM  / FRAGRANCE,  ACRYLATES/C10-30  ALKYL  ACRYLATE  CROSSPOLYMER,  SODIUM  HYDROXIDE,  GLYCERYL  OLEATE,  COCOGLUCOSIDE,  SODIUM  BENZOATE,  TETRASODIUM  GLUTAMATE  DIACETATE,  POLYGLYCERYL-5  OLEATE,  SODIUM  COCOYL GLUTAMATE,  POTASSIUM  ABIETOYL  HYDROLYZED  SOY  PROTEIN,  CITRIC  ACID,  GUAR  HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE,  GLYCERYL  CAPRYLATE,  SORBIC  ACID,  GARCINIA  MANGOSTANA  PEEL  EXTRACT,  TOCOPHEROL,  HYDROGENATED PALM GLYCERIDES  CITRATE,  LECITHIN,  ASCORBYL  PALMITATE.  

Active Pureness serien fra Comfort Zone hjælper dig med, at få kontrol over din urene hud. Den hjælper huden med at regulerere talg produktionen. Du får her en aktiv hjælp til at forebygge og udbedre fedtet hud og acne.

Active Pureness serien fra Comfort Zone skal du bruge hvis du føler din hud er fedtet at røre ved, har store porer især i T-Zonen, hvis du har mange urenheder, comedoner og udbrud i forskellig grad.

Active Pureness serien fra Comfort Zone er en serie der er aktiv og du vil endelig føle at din hud får den hjælp den har brug for. Flere af produkterne indeholder forskellige syrer der aktivt vil hjælpe din hud i balance igen.

Med denne serie kommer du til bunds og vil få aktiv hjælp. Har du brug for hjælp til, at sammensætte en god pleje rutine, så tøv ikke med at sende os en mail. Du får hjælp af en uddannet kosmetolog der arbejder med disse problemer dagligt. Skriv på info@hudplejeonline.dk

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med