Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Active Pureness, Corrector til udbrud, 15 ml. - Hudpleje, Bumsedræber, Spot Behandling, Acne, Bumser

199,00 kr.
159,20 kr.
Varenummer: 7038
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Active Pureness er til dig der

Comfort Zone, Active Pureness, Corrector fungerer som en aktiv hjælp til acne og andre urenheder i løbet af dagen. Den bruges lokalt på spots eller allerede når du mærker en summen i huden, som om en bums er på vej. Comfort Zone, Active Pureness, Corrector reducerer skrøbeligheden i huden og dæmper aktivt rødme. Den indeholder aktive ingredienser, som balancere talg produktionen, modvirker talgoxidering og dæmper inflammation. Comfort Zone, Active Pureness, Corrector kaldes en bumsedræber og er perfekt til at have med i tasken til hurtig hjælp når en spot kommer. Cremen anvendes på huden efter behov og især ved akutte situationer. Den indeholder blandt andet 3% glykolsyre og 3% mandelsyre.

94% naturlige ingredienser og fri for silikone. Den er også parfumefri.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Active Pureness, Corrector bruges lokalt, når du kan mærke der er et udbrud på vej. Du må bruge den flere gange om dagen.

AQUA  /  WATER  /  EAU,  ALCOHOL  DENAT.,  PROPANEDIOL,  MANDELIC  ACID,  GLYCOLIC  ACID,  XANTHAN  GUM, SODIUM  HYDROXIDE,  CAPRYLYL  GLYCOL,  CAPRYLHYDROXAMIC  ACID,  GLYCERIN,  CLEOME  GYNANDRA  LEAF  EXTRACT, GARCINIA  MANGOSTANA  PEEL EXTRACT.

Active Pureness serien fra Comfort Zone hjælper dig med, at få kontrol over din urene hud. Den hjælper huden med at regulerere talg produktionen. Du får her en aktiv hjælp til at forebygge og udbedre fedtet hud og acne.

Active Pureness serien fra Comfort Zone skal du bruge hvis du føler din hud er fedtet at røre ved, har store porer især i T-Zonen, hvis du har mange urenheder, comedoner og udbrud i forskellig grad.

Active Pureness serien fra Comfort Zone er en serie der er aktiv og du vil endelig føle at din hud får den hjælp den har brug for. Flere af produkterne indeholder forskellige syrer der aktivt vil hjælpe din hud i balance igen.

Med denne serie kommer du til bunds og vil få aktiv hjælp. Har du brug for hjælp til, at sammensætte en god pleje rutine, så tøv ikke med at sende os en mail. Du får hjælp af en uddannet kosmetolog der arbejder med disse problemer dagligt. Skriv på info@hudplejeonline.dk

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med