Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Active Pureness, Fluid, 30 ml. - Creme til uren hud, acne creme, Hudpleje, Creme til fedtet hud.

295,00 kr.
265,50 kr.
Varenummer: 7037
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Active Pureness er til dig der

Comfort Zone, Active Pureness Fluid er en ansigtscreme til fedtet, skinnende og uren hud. Den arbejder aktivt med at mattere din hud og styrke den. Samtidig virker den bakteriehæmmende og hjælper med at holde huden under kontrol. Dine porer vil med tiden mindskes, så der kommer mindre talg og derved forhåbentlig mindre udbrud. Comfort Zone, Active Pureness Fluid er en oliefri creme der også giver masser af fugt til din hud. Den er let i konsistensen og trænger hurtigt ind i din hud. Den kan også anvendes som en base under din makeup for at undgå det skinnende look.

Comfort Zone, Active Pureness Fluid indeholder blandt andet C-vitamin og matterende pudder i en liposom base, som gør den ideel til, at reducere sebum (talg).

93% naturlige ingredienser og fri for silikone.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Active Pureness Fluid anvendes efter huden er renset med Comfort Zone, Active Pureness Cleansing gel og Toner er kommet på. Du kan også anvende en serum under, hvis du ønsker endnu mere aktiv hjælp til acne. Jeg kan anbefale dig Remedy, Serum fra Comfort Zone. Denne vil hjælpe med at dæmpe rødmen og hjælpe din hud i balance igen.

AQUA  /  WATER  /  EAU,  DICAPRYLYL  CARBONATE,  LECITHIN,  ALUMINUM  STARCH  OCTENYLSUCCINATE, GLYCERIN,  AMMONIUM  ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP  COPOLYMER,  SODIUM  ASCORBYL  PHOSPHATE,  BENZYL  ALCOHOL, PARFUM  /  FRAGRANCE,  DEHYDROACETIC  ACID,  SODIUM  PHYTATE,  TOCOPHERYL  ACETATE,  ASCORBYL  PALMITATE,  CITRIC ACID,  TOCOPHEROL.

Active Pureness serien fra Comfort Zone hjælper dig med, at få kontrol over din urene hud. Den hjælper huden med at regulerere talg produktionen. Du får her en aktiv hjælp til at forebygge og udbedre fedtet hud og acne.

Active Pureness serien fra Comfort Zone skal du bruge hvis du føler din hud er fedtet at røre ved, har store porer især i T-Zonen, hvis du har mange urenheder, comedoner og udbrud i forskellig grad.

Active Pureness serien fra Comfort Zone er en serie der er aktiv og du vil endelig føle at din hud får den hjælp den har brug for. Flere af produkterne indeholder forskellige syrer der aktivt vil hjælpe din hud i balance igen.

Med denne serie kommer du til bunds og vil få aktiv hjælp. Har du brug for hjælp til, at sammensætte en god pleje rutine, så tøv ikke med at sende os en mail. Du får hjælp af en uddannet kosmetolog der arbejder med disse problemer dagligt. Skriv på info@hudplejeonline.dk

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med