Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Active Pureness, Toner, 200 ml. Abonnement

Hver 6. måned

191,25 kr. / 2. måned

Ved at købe Active Pureness Toner på abonnement får du automatisk tilsendt en ny pakke, så du ikke løber tør.

Du sparer 15% og får fri fragt.

Vi anbefaler du vælger hver 2. måned, så du ikke løber tør.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Husk blot at gøre det dagen før næste pakke afsendes, så vi kan nå at annullere den.

1
+
Køb
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Active Pureness er til dig der
Fordelene ved abonnement

Comfort Zone, Active Pureness Toner er til dig der har tilstoppet, fedtet eller forhornet hud. Den giver effektiv beskyttelse til sart hud. Comfort Zone, Active Pureness Toner styrker huden og hjælper den til at blive genopbygget og blive stærk. Den nærer huden i dybden. Den ødelagte barriere på din hud bliver genopbygget, så den bliver stærkere og porerne mindre. Comfort Zone, Active Pureness Toner indeholder blandt andet 3% gluconolactone der aktivt hjælper med at reducere udbrud. En toner er et vigtigt redskab i dit pleje program, da den bruges til at transportere serum og creme endnu længere ned i huden, så det kan yde mere effektivt.

96% naturlige ingredienser og fri for silikone.

Vegansk og glutenfri.


Comfort Zone, Active Pureness Toner anvendes efter Active Pureness Cleansing Gel. Spray den på 2 vatrondeller og tør dem i ansigtet. Undgå øjenområdet. Det kan med fordel anvendes både morgen og aften.

En toner er et vigtigt redskab i dit pleje program, da den bruges til at transportere serum og creme endnu længere ned i huden, så det kan yde mere effektivt.

AQUA  / WATER /  EAU,  PROPANEDIOL,  GLUCONOLACTONE,  ARGININE,  POLYSORBATE  20,  1,2-HEXANEDIOL, SODIUM  HYDROXIDE,  PARFUM /  FRAGRANCE,  CAPRYLHYDROXAMIC  ACID,  GARCINIA  MANGOSTANA  PEEL EXTRACT .

Active Pureness serien fra Comfort Zone hjælper dig med, at få kontrol over din urene hud. Den hjælper huden med at regulerere talg produktionen. Du får her en aktiv hjælp til at forebygge og udbedre fedtet hud og acne.

Active Pureness serien fra Comfort Zone skal du bruge hvis du føler din hud er fedtet at røre ved, har store porer især i T-Zonen, hvis du har mange urenheder, comedoner og udbrud i forskellig grad.

Active Pureness serien fra Comfort Zone er en serie der er aktiv og du vil endelig føle at din hud får den hjælp den har brug for. Flere af produkterne indeholder forskellige syrer der aktivt vil hjælpe din hud i balance igen.

Med denne serie kommer du til bunds og vil få aktiv hjælp. Har du brug for hjælp til, at sammensætte en god pleje rutine, så tøv ikke med at sende os en mail. Du får hjælp af en uddannet kosmetolog der arbejder med disse problemer dagligt. Skriv på info@hudplejeonline.dk

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv intervallet på, hvor ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 15% rabat.
  • Fri fragt til Postnord pakkeshop.
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at logge ind på din profil eller sende os en mail.
  • Der er ingen binding.

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare