Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Essential, Mascara, Sort

195,00 kr.
175,50 kr.
Varenummer: 1606
Den her er så flot sammen med
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Essential serien er til dig der

Comfort Zone, Essential, Mascara har en dyb sort farve og virker forlængende på vipperne. Den giver dine vipper ekstra fylde. Comfort Zone, Essential, Mascara har en 2 delt børste der sørger for dine vipper ikke klumper, men bliver mere fyldige og flotte. Den ene side er god til at påføre farve på vipperne og den anden spreder vipperne ud, så de ikke ser klumpede ud. Comfort Zone, Essential, Mascara fedter ikke på huden når den er påført og så er den både tårefast og nikkelfri. Den er klinisk og dermatologisk testet.

Comfort Zone, Essential, Mascara er fri for syntetisk duft, silicone og parabener.

67% naturlige ingredienser.

Vegansk og glutenfri.

Indeholder 10 ml.

Comfort Zone, Essential, Mascara påføres med den 2 delte børste. Start med at påføre farve og volumen med den let rundede side og bagefter reder du vipperne med kam siden for at fjerne klumper.

AQUA / WATER / EAU, CI 77499 / IRONOXIDER, COPERNICIA CERIFERA CERA / COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX / CIRE DE CARNAUBA, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETISK BØVAX, RICINUS COMMUNISK OLYSEOOL PALMITISYRE, AMINOMETHYLPROPANOL, STEARINSYRE, BUTYLENGLYCOL, FENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, NATRIUMDEHYDROACETAT, HYDROGENERET COCONUTOLIE, CITROSYCID, CELCID

Essential produkter fra Comfort Zone er en serie der daglig giver din hud de bedste betingelser for en effektiv og dybdegående renserutine hver dag. Her finder du produkter de passer til alle hudtyper, så din hud er i sikre hænder.

Essential serien fra Comfort Zone indeholder alt hvad hjertet begærer af effektive renseprodukter til din hud. Cleansing milk, toner, makeupfjerner og peelinger.

Essential serien fra Comfort Zone indeholder blandt andet ingredienser som:

BETAINE - Der er ekstrakt af sukkerroer. Denne ingrediens suger snavs til sig, fugter huden og stimulerer og forsvarer huden mod fri radikale. Denne ingrediens finder du i alle serien produkter.

NIACINAMID - Giver huden vitalitet og balance og samtidig beroliger den huden. Denne ingrediens er kun i toneren.

BROMELAIN - Er taget ud af ananas og er fantastisk til eksfoliering af huden. Denne ingrediens finder i peelingerne.

 
Essential serien fra Comfort Zone sørger for at din plejes og får masser af fugt, mens hudens naturlige barriere beskyttes.  

Med denne serie kommer du til, at få renset din hud optimalt og effektivt med de forskellige rens, toner og peelings.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med