Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Essential, Micellar Water, 200 ml. - Hudpleje, Ansigtsrens, Makeupfjerner

219,00 kr.
175,20 kr.
Varenummer: 7030
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Essentials serien er til dig der

Comfort Zone, Essential, Micellar Water er din mutiaktive rensevand der forfrisker din hud. Den afrenser både ansigt, øjne og læber for dagens ydre påvirkninger og makeup. Det er en let og ekstremt mild formel, som renser huden og porerne uden du skal skylle den af bagefter. Den er perfekt når det skal gå hurtigt eler du fx. skal til træning.

Comfort Zone, Essential, Micellar Water er mild mod din hud og kan bruges i hele ansigtet, også på både øjne og mund. Det er en mild vandopløsning, som skaber mikroskopiske miceller, der går ind og opfanger urenheder, som fjernes med vatrondeller. Den indeholder kun milde renseaktiver, som Polyglyceryl-4 caprilate. Derfor kan den bruges af alle hudtyper. Også den meget sarte og sensitive. 

Comfort Zone, Essential, Micellar Water er ikke nødvendig at vaske af huden igen og den er derfor perfekt også at have med på rejser, til sport osv.

99% ingredienser af naturlig oprindelse.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Essential, Micellar Water anvendes med vatrondeller i hele ansigtet. Du bruger den til blidt at fjerne makeup inden du bruger din Cleaning gel. Ved øjenområdet lader du vatrondeller der er vædet med Miccellar Water hvile på øjnene i 30 sekunder og fjern, så blidt makeup omkring øjnene. 

Aqua/Water/Eau, Betaine, Xylitol, Polyglyceryl-4, Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-4 Laurate, Disodium Edta, Cetrimonium Bromide, Citric Acid

Essential produkter fra Comfort Zone er en serie der daglig giver din hud de bedste betingelser for en effektiv og dybdegående renserutine hver dag. Her finder du produkter de passer til alle hudtyper, så din hud er i sikre hænder.

Essential serien fra Comfort Zone indeholder alt hvad hjertet begærer af effektive renseprodukter til din hud. Cleansing milk, toner, makeupfjerner og peelinger.

Essential serien fra Comfort Zone indeholder blandt andet ingredienser som:

BETAINE - Der er ekstrakt af sukkerroer. Denne ingrediens suger snavs til sig, fugter huden og stimulerer og forsvarer huden mod fri radikale. Denne ingrediens finder du i alle serien produkter.

NIACINAMID - Giver huden vitalitet og balance og samtidig beroliger den huden. Denne ingrediens er kun i toneren.

BROMELAIN - Er taget ud af ananas og er fantastisk til eksfoliering af huden. Denne ingrediens finder i peelingerne.

 
Essential serien fra Comfort Zone sørger for at din plejes og får masser af fugt, mens hudens naturlige barriere beskyttes.  

Med denne serie kommer du til, at få renset din hud optimalt og effektivt med de forskellige rens, toner og peelings.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med