Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Hydramemory, Face Mist, 100 ml. - Hudplejeonline, Fugtbalance, Mist

189,00 kr.
170,10 kr.
Varenummer: 7151
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Hydramemory er til dig der

Comfort Zone, Hydramemory, Face Mist er en let og mild mist der hjælper med at genoprette hudens fugtbalance. Den støtter også de fysiologiske forsvarsmekanismer mod at dehydrere. Efter blot en gang du har brugt den vil du føle at din hud bliver mere opfrisket, hydreret, mere glød og silkeblød. 

Den har en klinisk dokumenteret effektivitet, som viser at +65,7/ der anvender den føler øjeblikkelig hydraing.

Comfort Zone, Hydramemory, Face Mist er opbygget på Comfort Zone's egen CONSCIOUS SKIN SCIENCE™ formel og er derfor opbygget uden brug af silikoner, paraffinvoks, animalske derivater, kunstige farvestoffer, ethoxy-later og EDTA.

Comfort Zone, Hydramemory, Face Mist passer til alle hudtyper og kan anvendes efter behov i løbet af dagen.

Den indeholder 99,2% ingredienser af naturlig oprindelse.

Comfort Zone, Hydramemory Face Mist påføres med ca. 20 cm. afstand. Den smarte spray gør den nem at bruge. Husk blot at lukke øjnene mens du sprayer. Du kan sagtens anvende den ovenpå din makeup, så brug den gerne i løbet af dagen for at undgå dehydrering.

AQUA / WATER / EAU, PROPYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, SORBITOL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, OPUNTIA FICUS-INDICA STEM EXTRACT, BETAINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM / FRAGRANCE, SODIUM PHYTATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

Serien Hydramemory fra Comfort Zone er til dig der oplever din hud tørster efter fugt. Du føler måske den er stram og for "lille" at være i. Med denne serie slukkes tørsten øjeblikkeligt i en tør og dehydreret hud. Hudens barriere repareres, så fugten ikke bare fordamper igen. Samtidig genoprettes elasticiteten i huden og de naturlige fugtreserver fyldes op. Din hud vil hurtigt opleve en god fornemmelse og få vitalitet, glød og fylde. Med Comfort Zone, Hydramemory serien tilfører du fugt til din hud, som ikke selv kan lave den. Den vil føles mere smidig og rar at være i. Når hudens fugtdepoter ikke er fyldt vil fine linjer og rynker blive mere tydelige. Ved brug af Comfort Zone, Hydramemory vil din hud komme til at se mere opstrammet ud.

Alle kan opleve huden udtørrer i perioder og de største syndere til det er sol, blæst, frost, brug af ren vand, søvnmangel og hvis du bruger skrappe hudprodukter der ikke passer til din hud. Det vil ikke hjælpe dig, at påføre en fed creme, da denne slet ikke vil kunne trænge ind i huden, men blot vil ligge som en film uden på huden.

Har du brug for hjælp til, at sammensætte en god pleje rutine, så tøv ikke med at sende os en mail. Du får hjælp af en uddannet kosmetolog der arbejder med disse problemer dagligt. Skriv på info@hudplejeonline.dk

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare