Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Hydramemory, Hydra & Glow Ampoule - Hudpleje, Kurforløb, Serum

305,00 kr.
244,00 kr.
Varenummer: 7159
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Hydramemory er til dig der

Comfort Zone, Hydramemory, Hydra & Glow Ampoule er en effektiv kur der er lavet i ampuller. Dette intensive serum leverer fugt og opklaring til din hud, så den fremstår flot og godt fugtet. Den er lavet på en koncentreret  formel, som begrænser spredningen af vandmolekylerne i huden. Det er med til at fremme hudens elasticitet og skaber en flot strålende teint. 

Den har en klinisk dokumenteret effektivitet og testene viser:

+95% øjeblikkelig hydrering af huden

+90% øjeblikke blødere og glattere

Efter en uges brug

100% huden er mere elastisk og strålende

Comfort Zone, Hydramemory, Hydra & Glow Ampoule er opbygget på Comfort Zone's egen CONSCIOUS SKIN SCIENCE™ formel og er derfor opbygget uden brug af silikoner, paraffinvoks, animalske derivater, kunstige farvestoffer, ethoxy-later og EDTA

Comfort Zone, Hydramemory, Hydra & Glow Ampoule anbefales til alle hudtyper der trænger til mere fugt under fx. årstidsskift eller hvis du er stresset. Brug den i 1 uges cyklusser for at pleje din hud optimalt.

Æsken indeholder 7 x 2 ml. ampuller

Den indeholder 94,50% ingredienser af naturlig oprindelse.

Comfort Zone, Hydramemory Hydra & Glow Ampoule påføres efter huden er renset. Brug gerne Toner inden for bedre resultat. Du kan anvende denne serum både morgen og aften under din creme. Se Hydramemory creme her. I en ampul er der nok til 2 behandlinger.

AQUA / WATER / EAU, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, ACETYL GLUCOSAMINE, PENTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM POLYGLUTAMATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Serien Hydramemory fra Comfort Zone er til dig der oplever din hud tørster efter fugt. Du føler måske den er stram og for "lille" at være i. Med denne serie slukkes tørsten øjeblikkeligt i en tør og dehydreret hud. Hudens barriere repareres, så fugten ikke bare fordamper igen. Samtidig genoprettes elasticiteten i huden og de naturlige fugtreserver fyldes op. Din hud vil hurtigt opleve en god fornemmelse og få vitalitet, glød og fylde. Med Comfort Zone, Hydramemory serien tilfører du fugt til din hud, som ikke selv kan lave den. Den vil føles mere smidig og rar at være i. Når hudens fugtdepoter ikke er fyldt vil fine linjer og rynker blive mere tydelige. Ved brug af Comfort Zone, Hydramemory vil din hud komme til at se mere opstrammet ud.

Alle kan opleve huden udtørrer i perioder og de største syndere til det er sol, blæst, frost, brug af ren vand, søvnmangel og hvis du bruger skrappe hudprodukter der ikke passer til din hud. Det vil ikke hjælpe dig, at påføre en fed creme, da denne slet ikke vil kunne trænge ind i huden, men blot vil ligge som en film uden på huden.

Har du brug for hjælp til, at sammensætte en god pleje rutine, så tøv ikke med at sende os en mail. Du får hjælp af en uddannet kosmetolog der arbejder med disse problemer dagligt. Skriv på info@hudplejeonline.dk

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med