Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Hydramemory, Trial Kit

389,00 kr.
311,20 kr.
Varenummer: 7160
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Hydramemory er til dig der

Dette prøve sæt er til dig der gerne vil prøve Hydramemory inden du giver dig i kast med produkterne. Den kan også anvendes som gave til fx. mors dag og vil helt sikkert give glæde.

Læs mere om de tre produkter ved at klikke på dem.

1 x Hydramemory Serum, 10 ml
1 x Hydramemory Rich Cream, 15 ml
1 x Hydramemory, Hydra Plump Mask, 15 ml

Serien Hydramemory fra Comfort Zone er til dig der oplever din hud tørster efter fugt. Du føler måske den er stram og for "lille" at være i. Med denne serie slukkes tørsten øjeblikkeligt i en tør og dehydreret hud. Hudens barriere repareres, så fugten ikke bare fordamper igen. Samtidig genoprettes elasticiteten i huden og de naturlige fugtreserver fyldes op. Din hud vil hurtigt opleve en god fornemmelse og få vitalitet, glød og fylde. Med Comfort Zone, Hydramemory serien tilfører du fugt til din hud, som ikke selv kan lave den. Den vil føles mere smidig og rar at være i. Når hudens fugtdepoter ikke er fyldt vil fine linjer og rynker blive mere tydelige. Ved brug af Comfort Zone, Hydramemory vil din hud komme til at se mere opstrammet ud.

Alle kan opleve huden udtørrer i perioder og de største syndere til det er sol, blæst, frost, brug af ren vand, søvnmangel og hvis du bruger skrappe hudprodukter der ikke passer til din hud. Det vil ikke hjælpe dig, at påføre en fed creme, da denne slet ikke vil kunne trænge ind i huden, men blot vil ligge som en film uden på huden.

Har du brug for hjælp til, at sammensætte en god pleje rutine, så tøv ikke med at sende os en mail. Du får hjælp af en uddannet kosmetolog der arbejder med disse problemer dagligt. Skriv på info@hudplejeonline.dk

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare