Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Love Duo Kit

159,00 kr.
127,20 kr.
Måske du også kan bruge denne
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

I dette skønne kit fra Comfort Zone får du 2 produkter, som forkæler din hud. Huden næres, fugtes og så arbejdes der på anti-ageing. 

Sættet består af:

Comfort Zone, Remedy Cream To Oil, 15 ml.  er en meget mild rense creme der forvandler sig fra creme til olie, når du anvender den. Den arbejder mildt på huden, men renser stadig i dybden og fjerner effektivt dagens snavs, makeup og forurening. I mens hjælper den huden med at bliver beroliget og dæmper rødmen. Comfort Zone, Remedy, Cream-To-Oil er til alle hudtyper, men især den sensitive hud der har brug for mildere, men stadig effektive ingredienser. Den renser din hud i dybden uden at udtørre den og så beroliger og blødgør den huden. Den indeholdeer blandt andet Marula olie og Vidunderblomst fra Peru.

Comfort Zone, Renight Cream, 15 ml. er en natcreme, som hjælper din hud med, at blive genopbygget, samtidig med at den nærer huden i dybden. Den arbejder intens på og i huden om natten, hvor alle ansigtets muskler slapper af. Derfor vil du vågne med en fantastisk følelse af at din hud er blød og næret igen.  

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare