Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Luminant Defence Fluid SPF50+, 30 ml. - Solfaktor der modvirker pigmentforandringer

375,00 kr.
300,00 kr.
Varenummer: 7172
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Luminant

Comfort Zone, Luminant Defence Fluid SPF50+ også kaldet anti-spot protection cream er en solfaktor med høj UVA og UVB beskyttelse. Når man arbejder med pigmentering er det vigtigt at bruge solblokker, så melanocytterne ikke rykker ud og laver nye paraplyer i forhold til pigmentering. Du fr en innovativ ultra-letvægts formel, som skal omrystes før brug. Den føles som et slør på huden uden at genere.

Comfort Zone, Luminant Defence Fluid SPF50+ indeholder 3 ingredienser, som Forebygger - Korrigerer og Opklarer.

 • UVA-UVB filtre+Titanium Dioxide forbygger og er en kombination af fotostabile kemiske filtre der beskytter huden mod den udløsende virkning af solen eksponering. Forhindrer nye pigmentpletter og hjælper med at reducere de eksisterende.
 • Humleekstrakt Korrigerer og virker aktiverende på keratinocytter, som ved UV-påvirkning reducerer produktionen af budbringerproteinet, som er ansvarlig for melanocytternes aktivering og produktion. Reducerer melaninsyntesen og mindsker synligheden af pigmentpletter.
 • Mica + Jernoxider Opklaring og så er det naturlige pulveriserede mineraler, som gør formlen mindre klistret og giver en mere ensartet hudtone.

 • Comfort Zone, Luminant Defence Fluid SPF50+ indeholder 65,6% ingredienser af naturlig oprindelse.

  Du må bruge linjen som gravid og så er den vegansk.

  Ryst Luminant Defence Fluid SPF50+ før brug. Anvend den ovenpå din Lumiinant Cream. 

  AQUA / WATER / EAU*, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, DIBUTYL ADIPATE, GLYCERIN*, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE*, DICAPRYLYL ETHER*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ACRYLATES/C12-22 ALKYL METHACRYLATE COPOLYMER, DICAPRYLYL CARBONATE, PENTYLENE GLYCOL*, C15-19 ALKANE*, LAUROYL LYSINE*, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, TITANIUM DIOXIDE*, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE*, PHENOXYETHANOL, ARGININE*, COCO-GLUCOSIDE*, CAPRYLYL GLYCOL, LAURYL GLUCOSIDE*, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE*, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM POLYACRYLATE, MICA*, CI 77492 / IRON OXIDES*, DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE, AGAR*, XANTHAN GUM*, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SILICA*, SODIUM PHYTATE*, CI 77491/ IRON OXIDES*, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE*, CI 77499 / IRON OXIDES*, HUMULUS LUPULUS EXTRACT / HUMULUS LUPULUS (HOPS) EXTRACT*, CITRIC ACID*.

  Comfort Zone - Luminant


  Når vi snakker om linjen Luminant, så snakker vi også om hyperpigmentering, sol / alderspletter og Post-inflammatorisk melasma. 

  Luminant 3-Bright Technology er klinisk bevist at give

  -21% reduktion af mørk pigment efter kun 28 dage*.


  Luminant har 3 fordele i en kraftfuld løsning!

  KORRIGERER - Alle typer hyperpigmentering

  FOREBYGGER - Forekomsten af nye pletter

  OPKLARER - Genskaber hudens naturlige glød og udstråling  *Det er testet på alle hudtoner med instrumental evaluering, ITA Angle, 30 personer testede og applicerede serien morgen og aften.


  Hvad er årsagen til melanogenese udløses?

  UV - Hormoner - Inflammation - Genetik

  I den nye linje Luminant får du veganske produkter med komplette aktive formler.

  Luminant Serum

  Luminant Serum indeholder 3 ingredienser, som Forebygger - Korrigerer og Opklarer.


  • Zingiber Extract forbygger og er bæredygtigt udvundet ved superkritisk CO2 metode fra Zingiber Zerumbet planten, som på dansk betyder Ingefær af typer fyrrekogle eller bitter ingefær. Zingiber Extract beskytter microcirkulationen ved at modvirke dens forringelse, som er relateret til hyperpigmentering.
  • 4-Butyl-Resorcinol Korrigerer og er et kosmetisk alternativ til hydroquinone for optimal sikkerhed og aktivitet. 4-Butyl-Resorcinol fungerer som enkraftig tyrosinase bremse og nedsætter unødig forhøjet melaningsyntese for at mindske mørke pletter og giver derved en mere ensartet hudtone.
  • Keratolytisk Enzyme Opklaring og fremmer eksfoliering. Det giver en effektiv redution af overfladiske ansamlinger af melanin.


  Luminant Cream

  Luminant Cream indeholder 3 ingredienser, som Forebygger - Korrigerer og Opklarer.


  • Bisabolol forbygger og er bæredygtigt udvundet fra Candeia Tree, som ppå dansk hedder stearinlystræ. Det forebygger hyperpigmentering takket være sine anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Melano-Hexapeptide Korrigerer og yder en opklarende og lysende effekt med sin regulerende egenskab på keratincyt-melanocyt interaktion og balancerende action på, melaninsyntese og overførsel af keratinocytter. 
  • Flour-Flogopite Opklaring og er et syntetisk hvidt pulver med enestående reflekterende egenskaber. Det giver øjeblikkeligt glød og en fin udstråling.
  • Hydrogenereret Lecithin er en lamellær emulgator, som støtter hudens barrierefunktion. 

  • Glycerin binder fugt til hudens overflade og fremmer elasticitet og komfort.

  • Vegatabilsk Squalene Støtter og beskytter hudens barrierefunktion. 

  Luminant SPF50

  Luminant SPF50 indeholder 3 ingredienser, som Forebygger - Korrigerer og Opklarer.


  • UVA-UVB filtre+Titanium Dioxide forbygger og er en kombination af fotostabile kemiske filtre der beskytter huden mod den udløsende virkning af solen eksponering. Forhindrer nye pigmentpletter og hjælper med at reducere de eksisterende.
  • humleekstrakt Korrigerer og virker aktiverende på keratinocytter, som ved UV-påvirkning reducerer produktionen af budbringerproteinet, som er ansvarlig for melanocytternes aktivering og produktion. Reducerer melaninsyntesen og mindsker synligheden af pigmentpletter.
  • Mica + Jernoxider Opklaring og så er det naturlige pulveriserede mineraler, som gør formlen mindre klistret og giver en mere ensartet hudtone.
  Kundeanmeldelser
  Bliv den første til at anmelde denne vare