Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Remedy, Cream-To-Oil, 150 ml. - Hudpleje, Rens til sart og sensitiv hud, Rosacea

225,00 kr.
180,00 kr.
Varenummer: 7045
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Remedy serien er til dig der

Comfort Zone, Remedy, Cream-To-Oil er en meget mild rense creme der forvandler sig fra creme til olie, når du anvender den. Den arbejder mildt på huden, men renser stadig i dybden og fjerner effektivt dagens snavs, makeup og forurening. I mens hjælper den huden med at bliver beroliget og dæmper rødmen. Comfort Zone, Remedy, Cream-To-Oil er til alle hudtyper, men især den sensitive hud der har brug for mildere, men stadig effektive ingredienser. Den renser din hud i dybden uden at udtørre den og så beroliger og blødgør den huden. Den indeholdeer blandt andet Marula olie og Vidunderblomst fra Peru.

Comfort Zone, Remedy, Cream-To-Oil sørger for din hud efterlades ren og blødgjort, så den ikke bliver irriteret og stresset, når du kommer Remedy Toner, Remedy Serum og Remedy Cream på efterfølgende.

Glutenfri og vegansk.

Comfort Zone, Remedy, Cream-to-oil kan bruges dagligt både morgen og aften. For at få det allerbedste resultat anbefales det altid at rense huden 2 gange efter hinanden for, at få al snavs fjernet fra huden. Fugt huden og masser Cream-to-oil rundt i ansigtet. Skyl af med lunken vand og gentag.

Anvend herefter Remedy TonerRemedy Serum og Remedy Cream for bedste resultater.

CAPRYLIC/CAPRIC  TRIGLYCERIDE,  AQUA  /  WATER  /  EAU,  POLYGLYCERYL-10  MYRISTATE,  GLYCERIN, PROPANEDIOL,  1,2-HEXANEDIOL,  COCAMIDOPROPYL  BETAINE,  SCLEROCARYA  BIRREA  SEED  OIL, SODIUM  ACRYLATES/BEHENETH-25  METHACRYLATE  CROSSPOLYMER,  HYDROGENATED  POLYDECENE, XANTHAN  GUM,  CAPRYLHYDROXAMIC ACID,  CITRIC  ACID,  LAURYL GLUCOSIDE.

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud med at komme i balance igen. Den beroliger og styrker din hud. 

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper især din hud der er fin, tynd og skrøbelig. Måske føles den irriteret og tør. Den blusser ofte op og kan være intolerant eller allergisk. Måske føler du den er hypersensitiv.

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud ud af den onde cirkel den befinder sig i. Dens aktive ingredienser styrker din huds forsvar og beroliger den. Den øger din huds prebiotiske forsvar og starter med at genopbygge din hud i dybden.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med