Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Remedy Kit

559,00 kr.
447,20 kr.
Måske du også kan bruge denne
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

I dette smukke kit fra Comfort Zone i linjen Remedy får du 2 produkter, som hjælper med at beskytte din hud. Alle hudtyper kan anvende sættet og huden får næring og beskyttelse mod vejrets skiften. Produkterne ankommer i en super smuk håndtegnet æske, som du kan anvende til mange andre ting bagefter.

Sættet består af:

Comfort Zone, Remedy, Cream-To-Oil er en meget mild rense creme der forvandler sig fra creme til olie, når du anvender den. Den arbejder mildt på huden, men renser stadig i dybden og fjerner effektivt dagens snavs, makeup og forurening. I mens hjælper den huden med at bliver beroliget og dæmper rødmen.

Comfort Zone, Remedy Defence Cream fungerer som et skjold mod kulde og frost. Brug den som din huds vinterjakke, når vejret skifter og efteråret kommer, så din hud er beskyttet og får næring, så den ikke udtørrer. Skal du på skiferie, arbejder meget ude eller har en meget tør hud er den perfekt. Comfort Zone, Remedy Defence Cream er en barriere beskyttende creme der har en dobbeltvirkende forsvarmekanisme, som hjælper med at opretholde hudfloraen og fastheden. Den styrker din hud og laver balance mellem fedt og fugt i huden. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare