Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Remedy, Toner, 200 ml. - Toner til sensitiv hud, Hudpleje, Beroligelse til huden

225,00 kr.
202,50 kr.
Varenummer: 7046
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Remedy serien er til dig der

Comfort Zone, Remedy Toner giver din hud øjeblikkelig beroligelse og en dejlig følelse af velvære. Din hud får en følelse af at blive forfrisket og så vil den blive blødgjort, mens den kommer i balance igen. Comfort Zone, Remedy Toner hjælper hvis din hud har en tendens til rødme. Så vil de præbiotiske ingredienser dulme og berolige din hud og du vil føle en øjeblikkelig lettelse. En toner er vigtig, at bruge efter huden er renset, da det er den der sørger for, at gøre huden klar til at tranportere din serum og creme langt ned, hvor det gør mest gavn.

Comfort Zone, Remedy Toner kan anvendes af alle hudtyper også dem med hypersensitiv og irritabel hud.

98% naturlige ingredienser og fri for silikone.

100% parfumefri og farvefri.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Remedy Toner bruges på en nyrenset hud. Du kan komme den på vatrondeller eller spraye den direkte i ansigtet. Husk at lukke øjnene godt i. Herefter påfører du Remedy Serum og Remedy Cream.

En toner er vigtig efter huden er renset, da det er den der sørger for, at gøre huden klar til at tranportere din serum og creme langt ned, hvor det gør mest gavn.


AQUA / WATER / EAU, PROPANEDIOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE,  DISODIUM  EDTA,  CAPRYLHYDROXAMIC  ACID,  MIRABILIS  JALAPA  EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE,  CITRIC  ACID.


Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud med at komme i balance igen. Den beroliger og styrker din hud. 

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper især din hud der er fin, tynd og skrøbelig. Måske føles den irriteret og tør. Den blusser ofte op og kan være intolerant eller allergisk. Måske føler du den er hypersensitiv.

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud ud af den onde cirkel den befinder sig i. Dens aktive ingredienser styrker din huds forsvar og beroliger den. Den øger din huds prebiotiske forsvar og starter med at genopbygge din hud i dybden.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med