Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Sacred Nature, Cleansing Balm, 15 ml.

139,00 kr.
125,10 kr.
Varenummer: 7043
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sacred Nature historien

Comfort Zone, Sacred Nature, Cleansing Balm er en luksuriøs og økologisk rensebalm til dit ansigt og øjenomgivelser. Huden renses effektivt for både forurening og makeup. Sacred Nature, Cleansing Balm indeholder Buriti Olie, som er ekstra rig på nærende fedtsyrer. Dette gør at din hud får masser af fugt og bliver næret. Den er oliebaseret og når den kommer i kontakt med vand forvandles den til en mælkeagtig konsistens, som gør at din hud efterlades dejlig blød og glat. 

Comfort Zone, Sacred Nature, Cleansing Balm er duftfri og oftalmologisk testet, hvilket betyder den må bruges i øjenområdet.

Denne rens henvender sig til både den unge og modne hud.

100% naturlige ingredienser. Økologisk og vegansk.

26,1% af de samlede ingredienser stammer fra økologiske landbrug.

COSMOS ORGANIC certificeret af Ecocert Greenlife i henhold til COSMOS standard. 

Uden animalsk derivater, silikoner, MGO'er, kunstige farvestoffer.

Sacred Nature, Cleansing Balm påføres din hud mens den er tør. Massér den ind i ansigtet, omkring øjne og ned på hals og decolté. Du vil føle den smelter ind i huden til en dybderensende og mild olie. Efter 1-2 minutter tager du vand på fingrene og masserer den op og du vil opleve at den får en hvid mælkeagtig konsistens. Skyl herefter af med vand. Så er det tid til at påføre dinserum og creme og vi anbefaler du kigger på serum og creme.

CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OLIE / PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OLIE, AQUA / WATER / EAU, MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OLIE, SUCROSEVÆRKVÆRD SOJA OLIE / GLYCINE SOJA (SOJABÆN) OLIE, SUCROSE PALMITAT.

Sacred Nature er en økologisk og vegansk hudpleje serie der henvender sig til den miljøbevidste forbruger. Sacred Nature anvender planter fra deres egne flotte haver. Myrte Blade - Granatæble Skal - Hyldebær er nøje udvalgt til at være grundessensen i denne skønne økologiske serie og de er valgt ud fra kriterierne EFFEKTIVITET og BIODIVERSITET. Selve udvindingen af de aktive ingredienser er foretaget uden kemisk opløsningsmidler ved hjælp af en vandbaseret udvindingsmetode.

Sacred Nature ønsker at skabe regenerering og styrke til huden. Med disse tre grundelementer hjælpes huden med øget oxydering, svækket barriere styrkes og cellefornyelsen øges.

Sacred Nature er:

  • Dermatologisk testet på sensitiv hud.
  • Klinisk effekt bevist.
  • Vegansk.
  • Eco cert

Så sikkert at det passer til alle!

Sacred Nature bruger bæredygtigt emballage, som miljøbevidst design - 100% genanvendeligt.

Papæsken produktet leveres i er lavet af 100% genbrugspap. Etiketten er lavet af 100% genbrugspapir. Glas krukker og flasker og stål/tin låg. 

Sacred Nature donerer 1% af deres omsætning på denne serie til for the Planet, som genplanter skov og fremmer social udvikling i det etiopiske højland.
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare