Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Sublime Skin Kit

1.395,00 kr.
1.116,00 kr.
Måske du også kan bruge denne
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

I dette skønne kit fra Comfort Zone sparer du 30% på 3 bestsellers fra linjen Sublime Skin. Du får 3 fullsize produkter, som forkæler din hud. Huden næres, fugtes og så arbejdes der på anti-ageing. Produkterne ankommer i en super smuk håndtegnet æske, som du kan anvende til mange andre ting bagefter.

Sættet består af:

Comfort Zone, Sublime Skin Cream, 60 ml. er en plumpende creme, som giver din hud næring og styrker elasticiteten. Den hjælper med at definere ansigtskonturer og giver en glattere hud. Da det er en rig creme giver den god beskyttelse til huden om vinteren, hvor huden godt kan udtørre. Du vil opleve huden bliver mere klar, lys og frisk at se på.

Comfort Zone, Sublime Skin Intensive Serum, 30 ml. er den helt nye SUPERHELT! Du får her en naturlig filler løsning i form af en serum. Rynker og linjer fyldes ud indefra og bliver mindre. Denne serum udglatter, opstrammer og beskytter din hud. Den har en filler effekt på huden og fylder huden ud indefra, så linjer og rynkers dybde synligt mindskes.  

Comfort Zone, Sublime Skin, Eye Cream, 15 ml. er en rig og opstrammende øjencreme der arbejder effektivt med at reducere linjer og rynker i den sarte hud omkring øjnene. Huden bliver mere fast og glat, mens den hjælper med poser under øjnene. Den er lækker cremet og trænger hurtigt ind i huden.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare